søndag den 5. oktober 2008

btka.dk

btka.dk er en nyere internet portal som tilbyder at skabe netværk fra fagmand til bygherre. btka.dk letter den tidskrævende proces, som bygherre går igennem når han / hun får fat i tilbud fra fagfolk. Indsend blot opgavens omfang på web-siden.

3 uafhængige fagmestre vil opsøge dig med det formål at tilbyde en pris.
Den service, som tilbydes fra btka.dk er ganske bekostningsløst og uden bundne aftaler. Nu er det blevet vældig anerkendt og brugt at få indhentet forskellige håndværkstilbud ved brug af nettet.

Indtil idag har man gjort det på den måde, at man som kunde selv ringer til virksomhederne når man har et stykke håndværksmæssigt arbejde, der skal ordnes. Dersom det, som forventet, viser sig at denne fremherskende udvikling fortsat udvikles bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som vi har set det fremtil dags dato, vil denne traditionelle metode hurtigt være overstået.
For fremtiden er det virksomhederne der ringer til dig. Det kan være et besværligt arbejde at tage kontakt til forskellige og uafhængige fagmestre bare for at fremskaffe diverse forskellige prisoverslag at vurdere for og imod. Bare det at lokalisere en som har tiden til at tage og klare arbejdet kan for de fleste ofte være en besværlig opgave.

btka.dk assisterer med at kontaktformidle mellem specialister af enhver type og dem, som mangler deres faglige kunnen.
Processen er således, at du forklarer om opgaven på web-portalen btka.dk, og så skal man ikke foretage sig mere. Indenfor få arbejdsdage bliver du taget kontakt til, af mindst 3 dygtige fagfolk, som hver især ønsker at se på din opgave og tilbyde en pris. Herpå udvælger du budet, som rummer dit behov på den bedste facon.

Det skal dog siges at det er uden bundne aftaler at få indhentet forskellige prisoverslag at sammenligne på btka.dk, så du er ikke nødsaget til at gennemføre en aftale.

Det skal nævnes at det er uden beregning at anmode om et forskellige håndværkstilbud hos btka.dk, på grund af at håndværkerne skal ofre en symbolsk pris som går til at være indordnet ordningen. Mange ville måske bekymre sig om håndværkerne bare tillægger beløbet fra dette abonnement når regnestykket skal gøres op, men sandheden er imidlertid en anden. De indvolverede firmaer forstår og accepterer at du, som forbruger, får mange alternative og konkurrerende tilbud. Af den årsag leveres du den bedste pris de er i stand til, for at blive udvalgt. Fakta er, at metoden sikrer at opgaven udføres både lettere og endda til en bedre pris for forbrugeren. Håndværkerens fordel ses tydeligt på de anseligt mange ekstra arbejder han kontaktes om, sammenlignet med den tidligere metode, hvor forbrugere oftest sporede specialisterne ved hjælp af telefonbogen. Denne, som han i øvrigt ligeledes måtte betale en pris for at holde sig repræsenteret i. For firmaerne repræsenterer dette en aldeles målrettet markedsføring, fremfor at betale til den lokale håndbog, krak og den slags.

btka.dk kan man få indhentet forskellige prisoverslag at sammenligne fra malerfirmaer, tømrersvende, murere, smede, anlægsgartnerfirmaer, jordvarmefirmaer, VVS-firmaer, arkitektfirmaer, samt alle tænkelige almene håndværksbrancher, men i øvrigt også revision, IT-konsulenter med videre. Mange nye erhverv bliver implementeret løbende, så man kan jo altid forsøge sig. Det er jo ganske bekostningsløst og helt fri for forpligtelser.