fredag den 30. oktober 2009

Ace feature vaeg fra genanvendt trae

Sød, ikke? Relaterede historier: Frygt for funktionen wallsBudget badeværelse genveje Top opbevaring tricksPictures: AceHotels via 149SullivanSt

onsdag den 21. oktober 2009

Begyndelsen soendag 18 oktober - Tag turen med os

Begyndelsen søndag 18 oktober Tag turen med os Vores kirke familie vil starte en 40 dages tur sammen. Vi vil fokusere på de to store bud .... Elske Gud, elske hinanden. Der er konflikt, skilsmisse, vold, fordomme, misbrug og deling alle omkring os. Det er indlysende, at vi har brug for at vide, hvordan man kan opbygge sunde relationer, og det er, hvad 40 Days of Love drejer sig om. Spørgsmål, du måtte spørge: Hvad er 40 Days of Love? 40 Days of Love er en helt ny kirke-plan seks uger, personlig vækst vægt ligner en baserede gruppe undersøgelse serie, Daglig andagt oplæsninger fra Bibelen, og weekend prædiken beskeder fra Jeff. Dertil kommer, at hjælpe os til at vokse sammen, vi vil undersøge de samme meditation vers dagligt. Og fordi et primært mål for 40 Days of Love er sat, hvad vi lærer i livet, vil grupper også vælge en praktisk "Reaching Out in Love"-projektet at gøre sammen. Er 40 Days of Love noget, jeg kan give mine venner, der don 't gå i kirke? JA! 40 Days of Love er fokuseret på hvordan man kan elske som Jesus gjorde, så det vil have en indvirkning på alle, uanset om du er en søgende, en stumbler eller en helgen! Vi har alle et ønske om en dybere, mere autentiske relationer, så dette er en perfekt undersøgelse for at invitere en ven til at deltage. Drøftelser om emner som tilgivelse, uselviskhed, og venlighed vil ramme i hjertet af det, vi alle har behov for at forny og styrke vores relationer.

mandag den 19. oktober 2009

SUSAN smukke brunoejet FÆTTER


Rudbekia hirta efteråret farver '


Gæt hvad der fulgte mig hjem fra haven center i dag? 2003-Fleuroselect Quality Award gloriosa daisy efteråret farver 'vokser til 2' kun har så flotte farver med blomster 5 \ "på tværs. Den blomstrer fra juli til frost. Selvfølgelig, og skulle jeg bare have en. Eller to. Måske to i hver blomsterbed.

Jeg blev mistænksom, at det var opført som en staude, da jeg fandt det i den årlige afdeling. \ "Half-hårdføre \" kom svaret på mit spørgsmål, \ ", men det frø sig temmelig godt, selv om det ikke kommer tilbage næste år. \" Okay da!

Jeg er en sucker for egen udsæd blomster.

lørdag den 3. oktober 2009

Angelina Jolie stoetter skateboarding!?!?


.... og uhh, retten til at bære våben? :) Okay, så dette er selvfølgelig en falsk, men hvem Photoshoped dette gjorde et fremragende stykke arbejde. Der er også en god en af Tom Cruise på et bord. Jeg ved ikke, hvordan jeg stødt på denne hjemmeside Freakingnews.com men jeg gjorde, og tilsyneladende dette site havde en konkurrence for photoshopping et skateboard billede. Nå, jeg kunne ikke modstå at dele denne mærkelige samling ... Se de andre billeder her.