lørdag den 26. december 2009

Tilbage?!

Jamen jeg er tilbage til at skrive min blog, det er 3. gang jeg er kommet tilbage til det, og forhåbentlig bliver jeg her omkring dette tidspunkt, i stedet for at overlade det bare fordi jeg har noget at sige. Jeg kunne føle jeg har intet at sige, men for andre kan det være interessant eller selv jeg måske gerne ser tilbage på nogle af mine ramblings og få noget ud af det for ...

torsdag den 17. december 2009

Grace

Jeg sagde noget dumt, at såre nogen. Min indre reaktion, da de blev forstyrret, 'Kan du ikke vise mig nogle nåde? Jeg mente det ikke som om du har hørt det. Jeg ønskede ikke at såre dig. " Men når vi begynde at kræve nåde fra andre, vi er på et skråplan. Især når vi kræve det fra Gud. Grace er noget, der er frivillig, og er ikke en rettighed. Det er blevet kompliceret, fordi Gud ikke forvente nåde fra os, og så i en vis forstand har vi ret til at forvente nåde fra andre. Men faktisk er det Guds højre, ikke vores.

onsdag den 16. december 2009

SoundSourZe - Elektrisk Guitar

Læg søgningen ud hos Soundsourze, såfremt det er sådan at du søger efter en elektrisk guitar. Soundsourze.com yder fjorten dages fuld returret og en kvik forsendelse. Det er hurtigt gjort. På Soundsourze.com modtager du per definition god kvalitet, en fortrinlig service, samt gode priser. Du kan få service hos http://www.soundsourze.com, hvadenten du er ude efter basstrenge, højtalere, trommer, undervisningsbøger, indspilningsudstyr, keyboards eller guitar.
Uanset om du er meget dygtig eller helt nybegynder, har www.soundsourze.com instrumentet til dig.
Dine forsendelser kommer altid sikkert frem til dig, da de gør en del ud af at sikre varerne forsvarligt.
Elektrisk guitar

tirsdag den 15. december 2009

TTABlog saerberetning: Hvem Files de fleste Indsigelser, aflysninger, og Udvidelse Anmodning?

Har du nogensinde spekulerer på, som er de hyppigste inter partes Filers på TTAB (nu, at Leo Stoller er blevet sat ud af spillet)? Nå, her er to lister, genereret af Chris Shiplett af TTAB over hele linjen. Den første opstiller dette års top 20 Filers af modsætninger, aflysninger og anmodninger om forlængelse af fristen til at modsætte sig. Den anden lister fjerner forlængelse anmodninger.


Modsætninger, aflysninger eller UDVIDELSE ANMODER AKTERNE FRA 2009/01/01 GENNEM 2009/10/12:

Kellogg Nordamerika Company 163
Blue Cross and Blue Shield Association 153
Johnson & Johnson 103
Apple Inc. 103
NFL Properties LLC 80
Apex, LLC 72
E. & J. Gallo Winery 66
Franklin Loufrani 62
TeleTracking Technologies, Inc. 41
OMS Investments, Inc. 41
Sazerac Company, Inc. 37
Citigroup Inc. 37
Smiley Company SPRL 37
Facebook, Inc. 36
Den Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, Inc. 36
VeriSign, Inc. 34
Frito-Lay North America, Inc. 34
Avon Products, Inc. 33
Vanity Fair, Inc. 33
Zuffa, LLC 32


Modsætninger og AFLYSNINGER AKTERNE FRA 2009/01/01 GENNEM 2009/10/12:

Kellogg Nordamerika Company 55
Apple Inc. 30
Johnson & Johnson 29
E. & J. Gallo Winery 23
Apex, LLC 21
Hansen Beverage Company 20
filosofi, inc. 16
OMS Investments, Inc. 15
Shurfine Foods, Inc. 15
Cytosport, Inc. 14
CFA Institute 13
Frito-Lay North America, Inc. 13
Avon Products, Inc. 13
Karsten Manufacturing Corporation 12
VeriSign, Inc. 12
Guthy-Renker LLC 12
Archie Comic Publications, Inc. 12
Major League Baseball Properties, Inc. 11
Den Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, Inc. 11
Abbott Laboratories 10
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse lister, kan du kontakte Chris Shiplett på \ "ttabacrosstheboard på gmail.com \".
.
TTABlog note: Leo Stoller rekorden for forlængelse hits, en rekord, der kan stå i mange år fremover. Indgav han omkring 1.750 anmodninger om forlængelse af tid til at modsætte sig, i en seks måneders periode i 2005-2006. Se TTABlog historien her. De vil erindre, at bestyrelsen straffet Stoller den 14. juni 2006 for \ "misbrug af TTAB's procedurer. \" [TTABloggedhere].

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

fredag den 4. december 2009

Online design kurser


Hej venner, Surfing på nettet har jeg set en hel del af Web Design grader tilbud og jeg blev en smule nysgerrig, så jeg begyndte at søge på nettet og jeg fandt på nettet kurser om: Web Site Design Schools, on-line Interiør Design Schools , Grafisk Design Program, online Fashion Design Skoler, Online Kunstskolen, on-line Animation Skoler ... i så om jeg selv fundet et websted om Car Design Program on-line. Det er rigtigt, i dag takket være internettet, og nogle penge til at investere, kan vi tilbyde os selv et Design kursus grundlæggende inden for et fag at blive hjemme forbinde os selv med vores pc.
Er det bliver godt? Du kan fortsætte med at læse at klikke på linje Design kurser