mandag den 27. april 2009

Ændring Racemaessig Dynamics af War on Drugs

Ændring Racemæssig Dynamics af krigen mod narkotika. Den Sentencing Project har netop udgivet en rapport (pdf) konstatering af, at for første gang i 20 år er antallet af sorte amerikanere i staten fængsel for narkotika-handel er faldet. Mellem 1999 og 2005 er antallet af White narkotikalovovertrædere på statens fængsler steg omkring 43 procent, mens antallet af Black lovovertrædere faldet med 22 procent. En årsag kan være en stigning i brugen af narkotika retter, som er lokalt administrerede programmer, der Omstilling lovovertrædere i behandling snarere end indespærring. Den Sentencing Project har en nylig rapport (pdf) på dette område.

onsdag den 15. april 2009

Nye vaerktoejer fra Home Depot


Jeg har fået nogle rigtig gode professionelle værktøjer fra Home Depot ved ekstremt gode priser. De synes at have "tilbud " på regelmæssig basis. Som jeg nævnte, jeg fik min Milwaukee 14,4 Batteri drives bore (herunder lommelygte, ekstra batteri, og sagen) for kun $ 99. Så jeg fik min Ridgid 18 V tunge 1 / 2 "Hammer Drill (som omfattede 18 V tilbagegående oplevede, og ekstra batteri) for kun $ 139. Denne ene regelmæssigt omkring $ 290.

Jeg har altid finde disse "Speciel " i hovedsagen sideskib. Du er nødt til at holde dine øjne åbne skønt. De er generelt hurtigt tog op, og når gået de er væk. Med Ridgid bore de var ude på 1. butik, jeg hurtigt gik til en anden butik for at få en (at gemme var ned til de sidste 2). Jeg ønsker nu, at jeg havde købt en mere for at give min søn som en fødselsdagsgave.

Og nu: Jeg har været der ønsker en 4-1/2 "vinkelslibere for ca 2 år. Jeg vil regelmæssigt besøge Home Depot leder efter en " særlige "på denne post. Nå, den anden dag var jeg i butikken og LO & beskue, de havde en særlig om Makita 4-1/2 "vinkelslibere, hvor du fik to af dem til prisen for en. Så jeg endte med 2 for et tilskud i alt $ 71,00, hvilket gør dem $ 36 hver. Det betyder, jeg har en til at give væk som en fødselsdagsgave til en af mine sønner! Der er tale om professionel kvalitet Kværne (tungere pligt, højere amp, højere rpm, etc). De omfattede også en formaling hjulet. Du kan også få opskæring hjul (for beton eller metal), og en mere kostbar diamant klinge for alvorlige opskæring. Findelingen / stripping børster & sandspredning diske er også tilgængelige.

Anyway, det er et værktøj, jeg har lejlighedsvis har behov for, men kunne gøre undvære indtil en "stjæle en håndtere " dukkede op. Du er nødt til at skelne mellem behov vs ønsker og har den nødvendige tålmodighed til at opfylde behovene. Som jeg bliver ældre, jeg befinder mig oftere at spørge mig selv, "jeg har virkelig brug for dette? " Dette gælder ikke kun materielle ting.

lørdag den 11. april 2009

Planter i potter


Takket være den regn vi får, min formiddags planer er blevet aflyst. I dag skulle den første flerårige division workshop i min have. Mit marsvin ville have været kollegerne i min Nathan Hale Garden klub.

Så nu er jeg med tiden på mine hænder, men ikke det bedste vejr til havearbejde. Har jeg stadig slip på at slicker og komme derud?

Som jeg sidder her og stall, jeg søger gennem tidligere fotos og finde mig selv lusting over planter i potter. Åbningen foto her viser nogle planter jeg havde pottet op for sidste år blomst salg.

Dette foto (darn det, er det sidelæns!) Viser masser af sjov lille sempervivum jeg havde pottet op sidste forår. Jeg har allerede pottet op flere dusin i år, men de har brug for en anden uge eller to, før de begynder at plumpe op.

Nyligt delte daylilies tager en pæn sættetiden i min mest nyttige haven redskab, en barnlille pool! I'm not kidding dig, dette barnlille pool var godt i $ 10 og har været hjemsted for hundreder af pottet planter er nødt til at tage en dejlig afslappende sættetiden. Dette år vil jeg helt sikkert købe en ny.

Tip, skal du ikke købe den største størrelsessorteret barnlille puljen, medmindre du ønsker at kaste sig ud i det for at nå de planter i midten.

Når barnlille pool er fuld, jeg vil bruge næsten enhver container, der indeholder vand. Her er nyligt delte Epimediums tager et dejligt bad. Det er min erfaring, at nyligt delte planter igen tør jord. Ved at holde dem i en beholder med et par inches vand i bunden, synes de at bosætte sig i og root meget hurtigere.

Selvfølgelig er der også spænding i nye potter af planter til at erstatte de inddelinger, jeg har gravet op af jorden :-) Disse nyankomne ventede på min breezeway sidste forår. Jeg tage billeder af hver pot med det tilsvarende tag, så jeg kan føre en fortegnelse over de stauder, som jeg sætter på min have.

Kig nøje og vil du se at Calie-the-wonderdoodle har snuck i billedet. Hun mener jeg ikke se hende der. For en 70 pund hund hun er gjort et godt stykke arbejde med at skjule her! Da jeg arbejder i haven hun vil snige sig op på mig og stjæle værktøjer, der er i min baglomme, eller blot fastsætte så tæt som muligt på mig, som jeg arbejder i et område.

Ok, nu efter en hurtig post på Melanie's stauder I'll get pakkede op og gå ud og få mudret.

torsdag den 2. april 2009