tirsdag den 26. maj 2009

Memorial Day


Tak til alle veteraner.


onsdag den 20. maj 2009

Elektricitet til magten 'smart gitter '

Global elektricitetsnettene kan blive smart net, der kan hjælpe os med at overvåge og kontrollere vores energiforbrug, hvis planer fra netto firma Cisco starttilladelse.

Den gigantiske amerikanske firma, hvis teknologi hjælper underbygge netto, er opbygningen af et to-vejs forbindelse til el-net.

Smart net vil gøre det muligt for enheder at kommunikere med utility firmaer til at give et nøjagtigt billede af energiforbruget, der kan nedbringe CO2-emissionerne ved 211m tons

Cisco mener, markedet kunne have en værdi på op til $ 20 milliarder om året.

Udgangspunktet er, at forbinde forskellige dele af det elektriske nettet - fra et enkelt hjemsted for den største af kraftværker - ved hjælp af et kundetilpasset net baseret på Internet Protocol (IP).

Cisco siger, at forslaget ville være en "én gang i en generation kapitalinvesteringen".

Med de stigende omkostninger til elektricitet og bekymringer om, hvordan denne magt genereres - især når det kommer til fossile brændsler - en række andre virksomheder gør også et forsøg på at modernisere det elektriske net.

IBM iværksat en vifte af indlejret software applikationer, selvom disse kommunikere gennem regelmæssig internettet, snarere end via lysnettet, General Electric og en række nye nystartede virksomheder er også med bud til at indfange en del af markedet.

Cisco sige sit system er anderledes, fordi det ville sende IP data ned elkabler selv i stedet for at bruge internettet.

Chokerende nyhed

Sikkerhed er også en faktor. I april Wall Street Journal rapporterede, at hackere havde trængt ind på "US elektrisk forsyningsnet og efterladt software programmer, der kunne bruges til at ødelægge systemet".

Taler til BBC, Neil Harris - Cisco Europe 's chef for grøn IT - sagde, at det ville være sværere for hackere at trænge ind på det nye netværk.

"Det won 't gøre det usårlig, men netværket er adskilt fra nettet er der tilføjet et nyt lag af modstandskraft," siger han.

"Vi forventer at se en stigning i mikro-generation, ikke bare i Europa, men rundt i verden, og en smart gitter ville være i stand til at håndtere de bidirektionale strøm af data og elektricitet."

Men de eksisterende elnet er ikke helt tom. Stewart Larque, en talsmand for det britiske 's National Grid, sagde, at de allerede overvåget hovedstrømforsyningen nettet. Problemet, sagde han, opstod, da du startede der beskæftiger sig med de enkelte gader.

"Vi har en masse detaljerede oplysninger om, hvad der 's going sker på vores netværk på ethvert givet tidspunkt," sagde han til BBC.

"Vi kan se det hele ned til fordelingsstationerne, efter at det 's ned til distributionsselskaber.

"Og der er kun så vidt de kan se. Sommetider de won 't vide, at der har været en lille effekt skæres indtil brugere telefonen dem at sige, at der er et problem."

Harris siger det nye system vil kunne løse dette problem.

"Et af målene er mere fleksibilitet i distributionen. Pakkerne vil medbringe oplysninger om sundhedstilstanden i nettet - ligesom de allerede gør i dag på internettet - og du kan bruge disse data til stedet operationelle spørgsmål eller endda et hærværksangreb," han sagde.

Cisco siger, at nettet ville ikke kun gavne de offentlige forsyningsvirksomheder.

"I sidste ende kan hjælpe brugere se, hvor der magten bliver brugt og fra, som du kan se, hvor det bliver spildt, og dermed spare på din elregning."

søndag den 17. maj 2009

Et litteraert svar paa en Soen 's Narkotikamisbrug

Hvad er den bedste måde at reagere på din søn 's stofmisbrug?
Skrive en bog? Nej!
Skriv to bøger? Ja?

Beautiful Boy: A Far 's rejse gennem Hans Søn ' s Addiction
Tweak: Growing Up om Methamphetamines
Addiction - en far-søn storyOne af foruroligende temaer i David Sheff 's memoir, "Beautiful Boy", en wrenching fortælling om hans søn ' s stofmisbrug, er, at selv om Sheff var blandt det, han kalder den "første bølge "af forlegen forældre var hip nok til at skabe ærlige relationer med deres børn, han var sørgeligt uforberedt for luner af metamfetamin.
...
Men David 's daværende teenage søn Nic tog en omvej. Trods hans kulturperler, well-to-do Marin County opvækst, hvor han delte middage med forfattere som Armistead Maupin, Nic udviklet en metode misbrugsproblemer, der førte til heroinbrug. Ved 22, han var afmagret og roaming de Tenderloin i søgen efter en fix.
...
De seneste uventet: I sidste uge Sheff iværksat en national Bogrundvisning med Nic, nu 25, der 's været ædru i to år og bor i Savannah, Ga De yngre Sheff har sin egen memoir til at fremme, "Tweak: vokser op på Methamphetamines. " Efter far skrev om hans søn 's side i en november 2005 New York Times Magazine artikel, en redaktør fra Simon & Schuster kontaktet Nic, som derefter blev freelancing for online magasin Nerve.This NPR artiklen har en lyd-interview med far og søn og en udvidet uddrag fra faderen 's bog.

søndag den 3. maj 2009

Stue INSPIRATION indretning Bundne Laeder Kaffe, End og Sofa Tabel Indstil

Interiør Design, Home Design, læder sofa, Stue Møbler, inventar og udsmykning, Hjem og Have, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Minimalis Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, House Design, Contemporary udsmykning Stue

Behovet for at jazz op din dagligstue? Åh, vi har en tabel, der for dig. De tre tabeller i dette sæt er dækket i agglomererede læder med hvid syning til at give dem en for en slags look. Tilføj glas tabletops, og du har tre virkelig spektakulære tabeller. Dette sæt leveres med et sofabord, den ene ende bord og en sofa bordet. Den sofabord foranstaltninger 48 x 24 x 19 inches høj, udgangen tabellen er 24 x 24 x 25 inches høj, og sofa bord er 48 x 16 x 29 inches høj
Læs info