søndag den 17. maj 2009

Et litteraert svar paa en Soen 's Narkotikamisbrug

Hvad er den bedste måde at reagere på din søn 's stofmisbrug?
Skrive en bog? Nej!
Skriv to bøger? Ja?

Beautiful Boy: A Far 's rejse gennem Hans Søn ' s Addiction
Tweak: Growing Up om Methamphetamines
Addiction - en far-søn storyOne af foruroligende temaer i David Sheff 's memoir, "Beautiful Boy", en wrenching fortælling om hans søn ' s stofmisbrug, er, at selv om Sheff var blandt det, han kalder den "første bølge "af forlegen forældre var hip nok til at skabe ærlige relationer med deres børn, han var sørgeligt uforberedt for luner af metamfetamin.
...
Men David 's daværende teenage søn Nic tog en omvej. Trods hans kulturperler, well-to-do Marin County opvækst, hvor han delte middage med forfattere som Armistead Maupin, Nic udviklet en metode misbrugsproblemer, der førte til heroinbrug. Ved 22, han var afmagret og roaming de Tenderloin i søgen efter en fix.
...
De seneste uventet: I sidste uge Sheff iværksat en national Bogrundvisning med Nic, nu 25, der 's været ædru i to år og bor i Savannah, Ga De yngre Sheff har sin egen memoir til at fremme, "Tweak: vokser op på Methamphetamines. " Efter far skrev om hans søn 's side i en november 2005 New York Times Magazine artikel, en redaktør fra Simon & Schuster kontaktet Nic, som derefter blev freelancing for online magasin Nerve.This NPR artiklen har en lyd-interview med far og søn og en udvidet uddrag fra faderen 's bog.