onsdag den 9. september 2009

Woods gentager langsomt spille kritik

Den PGA Championship, Hazeltine National Golf Club, MinnesotaDate: 13-16 AugCoverage: Live på Radio 5 live og scorecard opdateringer og rapporter om BBC website

Tigre Woods mener han vil have for at slå den stærkeste felt i golf, hvis han skal vinde sit 15. største i denne uge \ 's USPGA Championship på Hazeltine.

Den 33-årige, der er at byde på sit fjerde USPGA titel, har vundet sine sidste to begivenheder på PGA Tour.

Men med næsten alle i verden \ 's Top 100 indstillet til funktionen på Hazeltine, verdens nummer et, sagde: "Dette er den dybeste område, vi får.

"Hvis du vinder denne mesterskabet du har slået det bedste område i alle golf."

Woods har vundet fem turneringer siden vender hjem fra en otte måneders fravær i februar følgende rekonstruktive knæ kirurgi.

Men han har ikke vundet en stor i 2009 og mistede cut på Åbn.

"Det \ 's været en stor år begge veje, for mig at komme tilbage og spille lige så godt som jeg \' ve gjort," tilføjede Woods, der ikke har været igennem et år uden en stor sejr siden 2004.

"Den store ting om golf er, at der \ 's altid næste uge"


Pádraig Harrington

"I don \ 't tror, nogen af os ville have troet, jeg kunne have vundet så mange begivenheder i år.

"I \ 'm meget stolt af ikke blot at vinde golf turneringer men hvordan konsekvent I \' ve spillet. Den ene dårlige begivenhed I \ 've havde manglede indkoblingstrykket på Open."

Woods er i forfølgelsen af Jack Nicklaus \ 's registrering af 18 store titler, mens hans sejr sidste søndag på World Golf Championship tog hans stemmer til 70 PGA titler - 12 bag Sam Snead \' s rekord.

"Det er tal, som er temmelig tankerne næsten hallucinationer," sagde Woods.

"For at få op at høje, at disse registre don \ 't ske i løbet af et par år. Det \' s en hel karriere."

Træ er blevet parret med forsvarende mester Pádraig Harrington og Rich Beem for de første to runder af turneringen.

Beem vandt USPGA når det blev sidst afholdt i Hazeltime i 2002, mens Woods besejret Harrington med fire skud til at vinde sidste weekend \ 's World Golf Championship.

Harrington begyndte den afsluttende runde tre skud foran leger partner Woods men irlænder \ 's udfordring sluttede med en tredobbelt skræmmebillede på 16th, et hul, der så både mænd advarede for langsomt spil.

"Den store ting om golf er der \ 's altid næste uge," sagde Harrington, som han så frem til at forsvare sin titel.

606: DEBAT

"De USPGA virkelig er en stor større"


TIGERBESTATHLETE

"Det \ 's de fantastiske ting. Jeg gjorde \' t sleep stor søndag aften. Jeg var træt, men jeg kæmpede for at komme til at sove, og jeg vågnede tidligt stadig tænker på det.

"Men det minut, jeg ramte den praksis rundt her I \ 'm tænke på USPGA. Det \' s alt om USPGA."

I mellemtiden Woods har nægtet rapporter han er blevet idømt bøder af PGA Tour for bemærkninger, han holdt om European Tour øverste dommer John Paramor, der har udstedt den langsomme spille advarsel på søndag, siger han fik "i vejen for en stor kamp".

"I \ 've hørt fra Tour, og der var ingen bøde," Woods tilføjet. "Det var en fejlagtig rapport."