tirsdag den 26. oktober 2010

USCIS Spoergsmaal nye gebyrer for indvandring Fordele

ISeptember 26, 2010

Efter en offentlig kommentar, US Citizenship and Immigration Services annoncerer Final Rule Justering Gebyrer for Indvandring Fordele

WASHINGTON - USA Citizenship and Immigration Services (USCIS) har i dag annonceret en endelig regel tilpasning gebyrer for indvandring ansøgninger og andragender. Den endelige regel følger en periode med offentlig kommentere en foreslåede regel, der USCIS offentliggjort i Federal Register den 11. juni 2010. Efter tilskynde aktørerne til at dele deres input, betragtes USCIS alle 225 kommentarer modtaget. Den endelige regel vil øge den overordnede gebyrer ved et vægtet gennemsnit på omkring 10 procent, men vil ikke øge den afgift for naturalisering ansøgningen. Den endelige regel vil blive offentliggjort i Federal Register morgen, september 24, og det justerede gebyrer vil træde i kraft den 23. november 2010.

"USCIS er taknemmelig for den værdifulde bidrag fra offentligheden, som vi modtog, da vi forberedte den endelige gebyr reglen," siger USCIS direktør Alejandro Mayorkas. "Vi er fortsat opmærksomme på effekten af gebyr stigninger på de samfund, vi betjener, og vi vil fortsat arbejde på at forbedre den service, vi leverer."

Den endelige afgift Reglen opstiller tre nye gebyrer, herunder et gebyr for det regionale center betegnelser under Immigrant Investor (EB-5) Pilot Program, et gebyr for personer, der søger civile kirurg betegnelse, og et gebyr for at inddrive USCIS omkostninger til at behandle immigrant visum udstedt af Department of State. Derudover endelige reglen reducerer og eliminerer en række gebyrer, herunder nogle for tjenestegørende og visse veteraner fra de amerikanske væbnede styrker, som søger statsborgerskab-relaterede ydelser. Den endelige regel også udvider adgangen til gebyrfrihed at omfatte yderligere kategorier.

USCIS er en primært gebyr-baserede organisation, med omkring 90 procent af sit budget, der kommer fra gebyrer betalt af ansøgere og andragere for indvandring ydelser. Loven kræver USCIS at gennemføre gebyr anmeldelser hvert andet år for at afgøre finansieringen niveauer er nødvendige for at administrere = nationens udlændingelovgivning, proces indvandring gavn anmodninger og stille den nødvendige infrastruktur til at understøtte disse aktiviteter. Den endelige afgift Reglen har i dag offentliggjort konkluderer en omfattende revision påbegyndt i 2009.

USCIS honorar indtægter i regnskabsårene 2008 og 2009 var meget lavere end forventet, og gebyrindtægterne i regnskabsåret 2010 er fortsat lav. Mens USCIS modtaget bevillinger fra Kongressen og gjort budgetnedskæringer på ca 160 millioner dollars, har dette ikke bro over den resterende forskel mellem omkostninger og forventede indtægter. Et gebyr tilpasning, som beskrevet i den endelige regel meddelte i dag, er nødvendig for at sikre USCIS dækket udgifterne til sine aktiviteter samtidig opfylde sagsbehandlingen mål identificeret i 2007 gebyr reglen.

En detaljeret Fact Sheet og et sæt af spørgsmål og svar om det endelige gebyr regel ledsage denne pressemeddelelse. At læse den endelige reglen, se venligst Federal Register meddelelse. For mere information om USCIS og dens programmer, kan du besøge www.uscis.gov.

Læs Spørgsmål og svar:



Læs den Faktaark: