tirsdag den 28. juli 2009

Stor stigning i antallet af mandlige Childline opkald

Børnene 's rådgivning service ChildLine fandt et rekordstort antal opkald fra drenge sidste år, og mange er urolige ved mobning.

tirsdag den 21. juli 2009

Juli GBBD

Min have normalt udseende helvede omkring denne tid af året og der er normalt ikke meget blomstrende, men forbavsende det ser rigtig god, og der er tonsvis af ting blomstrende! Der er en masse at se på, så jeg holder ord til et minimum.

"Læbestiftsymbolet " alpine jordbær

Ballonkreditaftale blomst

Armeria (nyt i forhold til min have i år)


"Røde nuancer " bi balsam og mullein

native Blackeyed Susan

"Carefree " rose - virkelig er ubekymrede

cutleaf sumac

"Montana " Centaurea - frø godt for naturalizing

"Prairie Sunset " heliopsis - tilbøjelig til at bladlus, men lidt sæbe vand gør det trick!

echinacea - plantet disse fra frø for 10 år siden, og de har været langsomt tager over lige siden!

"Eidelweiss "


"Elodie " double lilje - de overlevede i bevægelse!

"Golden Queen " globeflower

"Gold Flame " kaprifolium

hoary vervain - native

"Italia " lilje - Det er en af mine favoritter! Heldigvis har de også er multiplicere da jeg ikke længere kan finde dem tilbudt.

Disse blev stemplet som "Letland ", da jeg købte dem, men efter yderligere undersøgelser, er de ikke. Så hvis nogen derude har et fingerpeg om, hvad de måtte være, så lad mig det vide. De er meget mørkerøde om kronblad udvendig og en glødende rød / orange på indersiden. Very nice. Plus de har pæn form og er meget robust - ingen ejerkrav behov.

Fælles mullein - volontøren

"SMELTET Lava " lychnis

"Miss Wilmot " cinquefoil

"Tin Moon " heurchera - stadig blomstrende siden sidste GBBD!!

"Parker's Gold " achillea

pink catchfly - volontøren

"Dronningen af Prairie "

røde bi balsam

Klapperslange Master - native

"Zebrina " Malva

"Zagreb " coreopsis

hvide rose Campion

Frivillige solsikke - Jeg er plantet solsikker omkring 10 år siden og har aldrig haft til at plante dem siden. Hvert år jeg bare gå rundt i haven og flytte frivilligt frøbedsplanter af, hvor jeg ønsker solsikker.

Zucchini blomst

Angelique lilje

Rudbeckia hirta - volontøren. Jeg elsker disse blomster og ser frem til at se dem hvert år. De er biennials at re-seed moderat. Jeg har omkring et dusin frøbedsplanter venter på deres tur næste år. Jeg kan ikke vente!

Street-set fra siden

gårdhave opfattelse vigtigste haven
(ikke hver blomst ses her er fra haven, som jeg har fire andre store haver i mit værftet).

Lad os takke Carol i maj Dreams Garden til at skabe og hosting Garden Blogger Bloom Day hver måned. Det er sjovt og interessant at se, hvad hver enkelt har blomstrende - og sikker gør shopping til nye ting let! ;) Så ramte GBBD linket og find ud af hvad der foregår.

BTW - Jeg var begyndt udstationering dette på 15, men på grund af nogle tekniske problemer ikke få det færdigt og levende indtil 19..

torsdag den 16. juli 2009

Et par drikkevarer 'nedskaeringer demens risiko '

Ældre mennesker, der drikker moderate mængder af alkohol kan have en lavere risiko for demens, viste en amerikansk undersøgelse tyder på.

Forskerne fandt mennesker, der forbruges på mellem otte og 14 alkoholholdige drikke en uge havde en 37% lavere risiko for sygdom end den almindelige befolkning.

Men mennesker, der forbruges mere end 14 drikkevarer en uge var det dobbelte af den normale risiko for at udvikle demens.

Den Wake Forest University Undersøgelsen blev præsenteret på den internationale konference om Alzheimer 's Disease.

"Ældre mennesker med hukommelse problemer bør overveje ikke at drikke på alle"


Rebecca WoodAlzheimer 's Research Trust

De amerikanske forskere fokuseret på 3.069 personer i alderen 75 eller derover.

Ved begyndelsen af den seks-årig undersøgelse, 2587 deltagere havde ingen tegn på problemer med deres hjerne, mens 482 havde mild kognitiv svækkelse. Under studiet 523 nye demens tilfælde opstod.

Forskerne har taget hensyn til faktorer såsom rygning, depression og social aktivitet, og kan konstatere, at en eller to drinks om dagen var forbundet med en 37% lavere risiko for demens blandt dem, der var kognitivt normale ved starten af undersøgelsen.

Men blandt dem, der allerede havde mild kognitiv svækkelse alkoholindtagelse var forbundet med hurtigere kognitiv tilbagegang.

Blandt de personer i undersøgelsen, fire ud af ti ikke drikke alkohol, fire ud af ti forbrugt op til syv drikke en uge, en ud af ti forbruges 8-14 drikke en uge, og én ud af ti forbruges mere end 14 drikkevarer om ugen.

Grund til ikke klar

Hvorfor en moderat mængde alkohol ser ud til at være godt for hjernen ikke er klar.

Bly forskeren dr Kaycee Håndvask sagde: "Der er flere mulige måder, hvorpå moderat drikke kan være forbundet med en reduceret risiko for demens.

"Den ene er den samme som den måde, vi tror moderat alkohol reducerer risikoen for hjertesygdomme, ved en gavnlig indvirkning på HDL-kolesterol og blokering trombocytter.

"Hertil kommer, at dyreforsøg har vist, at små mængder alkohol stimulere frigivelse af acetylkolin, et kemikalie i hjernen, der er vigtig i hukommelsen."

Dr. Håndvask tilføjede: "Vi kan ikke anbefale, at ældre voksne, der don 't drink begynder at drikke alkohol baseret på denne undersøgelse.

"Men er det rimeligt at sige, at hvis du allerede er en let til moderat Drike, kan du blive til en lavere risiko for at udvikle Alzheimers 's sygdom eller andre dementias.

"Men hvis du allerede har hukommelse eller tænkning problemer, drikke alkohol kan fremskynde hukommelse tilbagegang."

Rebecca Wood, administrerende direktør for det Alzheimer 's Research Trust, sagde: "Selv om moderat alkoholindtagelse synes at reducere demens risiko, over en til to drinks om dagen på regelmæssig basis - at blive en tung Drike - kan fordoble risikoen for at udvikle demens.

"På grundlag af denne undersøgelse, ældre mennesker med hukommelse problemer bør overveje ikke at drikke overhovedet.

"Den bedste måde at reducere demens risiko er at spise en varieret kost, motion regelmæssigt og forblive socialt aktive."

Resultaterne konflikt med dem fra en undersøgelse offentliggjort i Neurologi i 2007, hvilket tyder på personer med mild kognitiv svækkelse måske langsomt deres mentale falde med op til en drink om dagen.

tirsdag den 7. juli 2009

Genetiske fingerpeg til hjernen kraeftrisiko

Genetiske advarselstegn på en øget risiko for den almindeligste form for hjernen kræft er blevet opdaget.

Britiske og amerikanske videnskabsfolk identificeret genetiske indikatorer, at nogen er i større risiko for at udvikle en glioma - der tegner sig for 50% af alle hjernetumorer.

Men holdene fra London, Texas og Californien skrive i Nature Genetics, at miljømæssige faktorer påvirker også, hvis nogen vil udvikle kræft.

En britisk velgørenhedsorganisation sagde arbejde åbnet nye muligheder for forskning og behandling.

"Vi 've fundet det første reelle bevis for, at variationer i de gener, som mange mennesker carry kan øge deres risiko for at denne dødelige sygdom"


Professor Richard HoulstonInstitute af Cancer Research

Omkring 4.550 mennesker er diagnosticeret med hjernesvulster hvert år. Kun 14% er i live efter fem år.

Gliomas begynde i glial celler, som spiller en afgørende rolle at støtte og isolerende nervecellerne i hjernen.

Der er forskellige slags, med glioblastoma værende den mest aggressive, dødelige og fælles.

Mennesker, der er diagnosticeret med den sjældent overleve mere end fem år.

Analyse

De to forskerhold kigget på enkelt nukleotid polymorphisms (SNPs). Disse er punkter i den genetiske kode, som varierer fra person til person.

I den første undersøgelse, et hold af forskere fra London 's Institute of Cancer og University of Texas kigget på over 521.000 SNPs i næsten 1900 glioma patienter og 3.670 raske mennesker og fundet 34 SNPs forbundet med glioma.

Disse 34 blev derefter uafhængigt analyseret af forskere i Tyskland, Frankrig og Sverige, som så på DNA af 2.500 personer med glioma og næsten 3.000 raske mennesker.

Dette gav mulighed for forskerne at udpege 14 centrale SNPs på fem gener.

Som mennesker har to kopier af hvert gen, en fra hver af forældrene, kan de have op til 10 af varianterne.

Forskerne sagde dem, der havde otte eller flere var tre gange større sandsynlighed for at udvikle glioma end den almindelige befolkning.

Professor Richard Houlston fra Institute of Cancer Research, der ledede undersøgelsen, sagde: "Dette er en vigtig opdagelse.

"Vi 've fundet det første reelle bevis for, at variationer i de gener, som mange mennesker carry kan øge deres risiko for at denne dødelige sygdom."

Holdet håber deres resultater i sidste ende kan bruges til at hjælpe med at identificere de mest udsatte for sygdommen, og også at give potentielle mål for behandling eller forebyggelse.

'Relative risiko '

I den anden undersøgelse, en gruppe fra Mayo Clinic og University of California San Francisco fundet en forbindelse mellem DNA forandringer på kromosom 9 og glioblastoma risiko.

De kiggede på DNA på over 900 glioma patienter og 4.000 raske mennesker.

Det blev konstateret, at mennesker med tre SNPs havde en 50% øget risiko for at udvikle glioblastoma.

Den samme del af kromosom 9 var en af de fem punkter identificeret ved Institute of Cancer Research undersøgelse.

Men de Mayo Clinic 's Dr. Robert Jenkins, der ledede den forskning, sagde at have SNPs ikke betyde nogen var garanteret at få kræft.

"Øget relative risiko er netop det - relative."

En normal person 's risiko for at udvikle en glioblastoma er omkring en ud af 10.000, men forskerne siger, at risikoen er omkring en i 7000 for en person med én af disse SNPs.

Men i begge undersøgelser siger yderligere forskning er nødvendig for at bekræfte deres resultater, og at det er for tidligt til at screene folk for genetiske variationer.

Og Dr. Lesley Walker, direktør for oplysninger på Cancer Research UK, der delvis finansieres den britiske undersøgelse, sagde: "Sammenlignet med mange andre kræftformer, er begrænset viden om livsstil og genetiske faktorer, der påvirker risikoen for at udvikle hjernesvulster."

Hun sagde, det var vigtigt at "låse op" nogle af de "genetiske hemmeligheder" bag glioma.

"Kortlægning af disse genetiske varianter vil åbne nye muligheder for forskere til at undersøge og hjælpe dem til bedre at forstå, hvordan gliomas udvikle, identificere, hvem kan være mest truet, og i sidste ende finde bedre metoder til at diagnosticere og behandle sygdommen," sagde hun og tilføjede.

mandag den 6. juli 2009

um glip Maa jeg faa en dans med dig venligst?

SE Rogie: Gå let med mig.
Kombinere Calypso (NOR vejer mig lek dat) med vestafrikanske rytmer og Vest amerikanske pickin "(I Wish I Was en Cowboy) Kongen af Palm Wine Guitar Music spillet live på 100 Club i London i 1994 lige før udgivelsen af hans endelige album, Dead Men Don 't Smoke Marijuana.

Mere:
Don 't touch me tomat
My Lovely Elizabeth
Clua Koonde