onsdag den 27. januar 2010

BIM Services


BIM Services
Originally uploaded by Building Information ModelingBIM 4D specialiseret sig i at levere tilpassede og høj kvalitet Arkitektonisk Building Information Modeling pr kravene til klienten til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder vores kunder værdi ud af at fungere som en samlet løsning til deres pre konstruktion krav. Vi kombinerer den arkitektoniske, strukturelle og MEP tjenester tilbyde vores kunder en komplet præ-konstruktion model af bygningen med den ekstra fjerde element af Time, derfor 4D modellering. Vi skaber bygning (BIM) 4D model i en digital byggeplads give indsigt i hele bygningen Life Cycle Management.

Hvis du er interesseret i at vide mere om BIM Service velkommen til at besøge vores hjemmeside på http://www.bim4dservices.com/

Drop en mail på info@bim4dservices.com
Bygge-og Anlægsskolen Model Designer fra Indien med 60% Off amerikanske rente.

tirsdag den 26. januar 2010

Ikke mister dem noegler!

Den Crafty Side af mig har været at gøre nogle nøgleringen indehavere.
Jeg er ikke sikker på, hvorfor de kaldes nøgleringe, når der ikke er involveret kæde.
Jeg har også arbejdet på min hæklede omfattet coathangers og nu har 15 af de 18 komplet.




Dette er en idé, at jeg er kommet op med at stoppe dine nøgler fra at blive tabt i bunden af din pung eller taske. Jeg har haft en tom nøglering på mit arbejde taske i flere år nu, og jeg har altid klippet mine nøgler på det så jeg har hurtig adgang til dem i slutningen af en travl dag. Alt du skal gøre er at vedhæfte en hægte til din nøglering.


Så jeg tænkte, at jeg ville gøre nogle, der var en smule mere forkromet for gaver til jul i år.
De er lavet ud af 14 tælle plast lærred. Jeg brugt nogle mønstre, som oprindeligt var skabt til coastere den 7. tælle plast lærred og syet dem med 6 dele af broderi floss.


Når du har klippet ud af plastik lærred, kan du bøje den ene ende og slip den nøglering over og frem til midten strimler. Du kan derefter sy mønster på, og fold over til overskyet sy sammen. Den firkantede del af plast lærred er 17 tråde x 17 tråde og foreningen del er 5 tråde bredt. Selvfølgelig er der alle skal være skåret ud i ét stykke. Jeg har også lavet nogle ensfarvede dem med initialer på dem, men at vise dem på min blog kan være et fingerpeg om, som er at få en som en gave.

Mange år siden, da jeg var involveret i Girl Guides Canadas jeg lavet masser af dem for at give til andre guiders. Du kan se dem her med en trefork design på dem. Jeg vedhæfter dette mønster til at give dig en idé om, hvad det stykke af plast lærred udseende før syning, som jeg glemte at tage et foto af lærredet før syning det.

Jeg fandt nogle virkelig nice spænder på et lokalt håndværk butik.

De tillægger låsen til nøglering, at plast lærred er sluttet til. Den ekstra nøglering er klippet på. Jeg har tænkt mig at vedhæfte et lille retning kort samt, så modtageren ved, hvad de skal gøre.

Du kan konvertere en nøglering blot ved at tilføje en hægte til den og sætte ekstra ring inde i din taske / pung. Man meget ofte ser folk med deres nøgler knyttet til løkken om deres jeans, men for at du ville have en meget større clasp.



Why don't you give det en chance og du vil aldrig få til at gå grave til bunden af din taske igen.

Tak for at tage tid til at besøge i dag.

© Crafty Gartner blog og hjemmeside.


(tilføjet som en anden bruger data høst af mine indlæg og billeder og bruge dem på deres site)
Jeg er ikke forbundet med furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hjem og Have websteder, der bruger mit indlæg (og måske dine) at fremme salget af de forskellige poster
© Crafty Gartner Hvis du læser dette indlæg noget sted, men på min blog eller på Blotanical ... det er blevet stjålet. Jeg er ikke forbundet med eller give tilladelse til furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hus og have til at bruge mit indlæg til at fremme salget af forskellige punkter. De nægter at besvare e-mails og tage mit feed ned.

tirsdag den 19. januar 2010

The Last Day of Summer


Farvel til sommer


I dag er den sidste dag i sommeren ifølge kalenderen. September har været mere sommer-agtige end de fleste, om end, meget tør.

I aftes en mild regn faldt, den første i et par uger, og jeg frygter, ikke nok til virkelig at opsuge den tørre jord.

Der er stadig så meget tilbage at gøre i haven, og jeg venter, indtil den kølige Fall dage af oktober ankommer til at plante løg og dividere og separat stauder.

Nogle gode nyheder om vejret foran i dagens avis: El Ninyo ser ud som det vil bringe os et mildere end normal vinter.

Ser tilbage på denne sommer jeg nærer det for de mange dejlige dage tilbragte jeg med min første barnebarn, Lea. Hver dag, vi hilste på morgenen i haven. Jeg hang en farvet glas kunst fugl på pergolaen, og hun elskede at trække sin snor til at gøre den til at flyve. Da jeg spurgte hende \ "hvor er den fugl? \" Hendes ansigt vil lyse op og hun så lige på det og smilede. Sommetider sprog er ikke behov for på alle.

Bedstefar ofte bruger tegnsprog i stedet for ord og Lea altid hilser ham og andre med en bølge af hånden. Hun er ti måneder gammel nu og vil snart være at gå.

Vi gruer vinteren, men længe vil huske den vidunderlige dage Lea's første sommer.

onsdag den 13. januar 2010

Darling advarer EU-off City indblanding

Chancellor Alistair Darling advarer mod mere EU-regulering af den britiske sektor for finansielle tjenesteydelser.

tirsdag den 5. januar 2010

Den billigste el-guitar

Begynd hos Soundsourze, såfremt du skal købe en elbas. På Soundsourze.com får du per definition bedste service, samt fortrinlige priser. Dine varer kommer selvfølgelig sikkert frem. De gør virkelig meget ud af at sikre varerne på bedste vis. Hvadenten du er helt nybegynder eller temmelig øvet, har http://soundsourze.com det rigtige instrument for dig. Det er så enkelt. Ligegyldigt om du er på jagt efter slagtøjstilbehør, mikrofoner, trompet, klaverer, el guitar eller afspillere, er Soundsourze.com klar til at servicere.
Soundsourze.com yder altid 14 dages returneringsret og hurtig handel.

fredag den 1. januar 2010

Adventures In Baby Led Afvaenning

Så lad mig få det lige, mor og far ... du vil prøve Baby Led Afvænning med mig? Det betyder at du introducere mig til fast føde, og jeg får at fodre mig selv, ikke ske-fodring og ingen pureer? Og jeg kommer til at sidde med ved bordet sammen med dig og har min egen andel af mad? I'm game!


Hvad er det grønne ting? Asparges, siger du? Okay, jeg vil prøve det. Det ser sjovt nok.


Yuck!! Hvad laver du TIL MIG? Der smager forfærdeligt!


Hvad du ellers fik? Noget rødt? Jeg kan godt lide rød! Okay, lad os prøve den røde peber.


Mand, der smager lige så slemt som asparges! Jeg er ikke engang forsøger den gule peber!


Mere, mere, mere! Jeg ønsker at spise noget andet! Banan? Ooh, nu det er sjovt at holde.


Okay, det er ikke så slemt. Jeg kan få noget af det i min mouth.What er dem, asparges og peber thingys der? Har jeg ikke fortælle dig, går jeg ikke er interesseret?!


Yay, mere banan! Nogle gange er det smager godt.


Nogle gange er det smager dårligt.


Måske vil jeg bare holde mig til at spise min skål.


_________________

Hvis du vil vide mere om Baby Led Afvænning, læse bogen af Gill Rapley og Tracy Murkett eller besøge disse links.