tirsdag den 31. august 2010

Tal med en Housing Counselor

Er du på udkig efter den virkelige Hud website.Need at tale om en bank ejet home.Do du nødt til at stoppe en bank foreclosure.Talk til en bolig Counselor.First være sikker på at du kontrollere, at de oplysninger, du giver eller modtager kommer fra korrekte sted eller pffice, fordi der er mange websteder, der har en hjemmeside navn med ordet Hud, men virkelig ikke den føderale regering eller USA's Department of Housing og byudvikling hjemmeside. (Http://portal.hud.gov/portal/page/portal/HUD) på de reelle Hud rege Boliger site kan du finde gratis info til,
Køb en Home
Undgå Afskærmning
Find Rental Assistance
Ansøg om en Grant
Tal med en Housing Counselor
Få Involveret i dit lokalsamfund
Indsend en Fair Housing Forskelsbehandling Klage
Arbejde Online
Send en idé at HUD

søndag den 22. august 2010

DIY Warhol Citat Wall Art


Ovenstående print og postkortet nedenfor har hængt i hvert soveværelse af mine siden alder tolv. Vi har alle kunstnere, som vi elsker, som inspirerer os, hvis arbejde har beriget vores liv ved at tale direkte til os. Som jeg sagde i et tidligere indlæg, en af de kunstnere for mig er Andy Warhol, som jeg har tilbad siden den sjette klasse, da min ugentlige planner var fyldt med hans arbejde. Ikke bekendt med på tidspunktet for, hvad et ikon, han var, jeg troede, han var min af personlige opdagelse. Kinda ligesom i grundskole, når jeg troede, at Pixies tilhørte kun mig.



Ikke blot hans kunst bevæge mig, men de ting, der kom ud af hans mund er helt uvurderlig. Jeg har en hel serie af Enderby tote poser hånd stemplet med dette citat et par år siden:



Ønsker at bringe hans arbejde ind i mit hjem, blev jeg inspireret af en lejlighed Therapy indlæg om, hvordan jeg kunne gøre netop det. Så denne uges episode af Decor It Yourself var Warhol Quote Wall Art.





Jeg oprettede brik på en dør, vi skulle igen male alligevel. Døren er i mellem vores kreative rum og soveværelse, så vi kommer til at nyde det fra begge værelser. Jeg elsker hvordan det viste sig, og elsker at du kan skabe den samme virkning som en gave på et mindre stykke træ. En nem teknik og stor slutresultatet. Hvordan vil du spin dette projekt?

onsdag den 18. august 2010

Hvad er Ikat?



Jeg var forbigående gennem maj-nummeret af Elle Decor, hvor \ "trend alarm \" tippet os til den varme, \ "eksotiske motiv med gamle rødder. \" Ikat! Så den næste dag så jeg Heidi Klum afbilledet præsenterer \ "Project Runway \"-pris til Seth Aaron Henderson og hun er iført en Ikat stof kjole.

Hvad er Ikat (ē'kät)?
Ikat eller Ikkat, er en form for vævning, der bruger en modstå farvning proces svarende til tie-dye på enten filtet eller før trådene er vævet til at skabe et mønster eller design. En Double Ikat er, når både skud og skud er tie-farvet før vævning.

Ikats skabt af farvning af warp er den nemmeste at gøre. Før warp strenge er fastgjort til væven er arrangeret i bundter. Hvert bundt er bundet og farvet separat, således at et mønster vil opstå, når væven er sat op. Dette tager en god portion dygtighed. Den tæt pakkede bundter er dækket med voks eller andet materiale, der vil holde farvestoffer fra gennemtrængende. Processen gentages flere gange for yderligere colors.Here 's en Ikat mønster i bomuld, med Duralee (# 20.774-57):
I december 2008 skrev Design * Sponge \ "... selvom ikat har haft sine løb i hjemmet design verden i de seneste år eller deromkring (og har været på mode mange gange før) modeverdenen synes at bringe ikat tilbage igen med forår / sommer 2009 kollektioner. \ "

Gæt folk kan bare ikke komme væk fra tie-dye!

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

lørdag den 7. august 2010

Olympic Billeder fortaeller historien ...

Umiddelbart før Vancouver Olympics \ 'åbningsceremonien på NBC, forklarede Tom Brokaw Canada til amerikanerne i blot seks minutter - vel værd at se!




På dag 1 af legene, mellem to og tre tusinde livlig Vancouverites dannet en \ "flash mob \" hele længden af en Robson St. blok til kick off en af de største mennesker parterne nogensinde.



Leveret af The Big Picture om Boston.com, nogle af verdens \ 's fineste fotografer fangede ekstraordinære billeder af 2010-Vancouver Olympiske Lege. Fotoet essay er opgjort kronologisk i del 1 og del 2. God fornøjelse!