lørdag den 26. december 2009

Tilbage?!

Jamen jeg er tilbage til at skrive min blog, det er 3. gang jeg er kommet tilbage til det, og forhåbentlig bliver jeg her omkring dette tidspunkt, i stedet for at overlade det bare fordi jeg har noget at sige. Jeg kunne føle jeg har intet at sige, men for andre kan det være interessant eller selv jeg måske gerne ser tilbage på nogle af mine ramblings og få noget ud af det for ...

torsdag den 17. december 2009

Grace

Jeg sagde noget dumt, at såre nogen. Min indre reaktion, da de blev forstyrret, 'Kan du ikke vise mig nogle nåde? Jeg mente det ikke som om du har hørt det. Jeg ønskede ikke at såre dig. " Men når vi begynde at kræve nåde fra andre, vi er på et skråplan. Især når vi kræve det fra Gud. Grace er noget, der er frivillig, og er ikke en rettighed. Det er blevet kompliceret, fordi Gud ikke forvente nåde fra os, og så i en vis forstand har vi ret til at forvente nåde fra andre. Men faktisk er det Guds højre, ikke vores.

onsdag den 16. december 2009

SoundSourZe - Elektrisk Guitar

Læg søgningen ud hos Soundsourze, såfremt det er sådan at du søger efter en elektrisk guitar. Soundsourze.com yder fjorten dages fuld returret og en kvik forsendelse. Det er hurtigt gjort. På Soundsourze.com modtager du per definition god kvalitet, en fortrinlig service, samt gode priser. Du kan få service hos http://www.soundsourze.com, hvadenten du er ude efter basstrenge, højtalere, trommer, undervisningsbøger, indspilningsudstyr, keyboards eller guitar.
Uanset om du er meget dygtig eller helt nybegynder, har www.soundsourze.com instrumentet til dig.
Dine forsendelser kommer altid sikkert frem til dig, da de gør en del ud af at sikre varerne forsvarligt.
Elektrisk guitar

tirsdag den 15. december 2009

TTABlog saerberetning: Hvem Files de fleste Indsigelser, aflysninger, og Udvidelse Anmodning?

Har du nogensinde spekulerer på, som er de hyppigste inter partes Filers på TTAB (nu, at Leo Stoller er blevet sat ud af spillet)? Nå, her er to lister, genereret af Chris Shiplett af TTAB over hele linjen. Den første opstiller dette års top 20 Filers af modsætninger, aflysninger og anmodninger om forlængelse af fristen til at modsætte sig. Den anden lister fjerner forlængelse anmodninger.


Modsætninger, aflysninger eller UDVIDELSE ANMODER AKTERNE FRA 2009/01/01 GENNEM 2009/10/12:

Kellogg Nordamerika Company 163
Blue Cross and Blue Shield Association 153
Johnson & Johnson 103
Apple Inc. 103
NFL Properties LLC 80
Apex, LLC 72
E. & J. Gallo Winery 66
Franklin Loufrani 62
TeleTracking Technologies, Inc. 41
OMS Investments, Inc. 41
Sazerac Company, Inc. 37
Citigroup Inc. 37
Smiley Company SPRL 37
Facebook, Inc. 36
Den Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, Inc. 36
VeriSign, Inc. 34
Frito-Lay North America, Inc. 34
Avon Products, Inc. 33
Vanity Fair, Inc. 33
Zuffa, LLC 32


Modsætninger og AFLYSNINGER AKTERNE FRA 2009/01/01 GENNEM 2009/10/12:

Kellogg Nordamerika Company 55
Apple Inc. 30
Johnson & Johnson 29
E. & J. Gallo Winery 23
Apex, LLC 21
Hansen Beverage Company 20
filosofi, inc. 16
OMS Investments, Inc. 15
Shurfine Foods, Inc. 15
Cytosport, Inc. 14
CFA Institute 13
Frito-Lay North America, Inc. 13
Avon Products, Inc. 13
Karsten Manufacturing Corporation 12
VeriSign, Inc. 12
Guthy-Renker LLC 12
Archie Comic Publications, Inc. 12
Major League Baseball Properties, Inc. 11
Den Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, Inc. 11
Abbott Laboratories 10
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse lister, kan du kontakte Chris Shiplett på \ "ttabacrosstheboard på gmail.com \".
.
TTABlog note: Leo Stoller rekorden for forlængelse hits, en rekord, der kan stå i mange år fremover. Indgav han omkring 1.750 anmodninger om forlængelse af tid til at modsætte sig, i en seks måneders periode i 2005-2006. Se TTABlog historien her. De vil erindre, at bestyrelsen straffet Stoller den 14. juni 2006 for \ "misbrug af TTAB's procedurer. \" [TTABloggedhere].

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

fredag den 4. december 2009

Online design kurser


Hej venner, Surfing på nettet har jeg set en hel del af Web Design grader tilbud og jeg blev en smule nysgerrig, så jeg begyndte at søge på nettet og jeg fandt på nettet kurser om: Web Site Design Schools, on-line Interiør Design Schools , Grafisk Design Program, online Fashion Design Skoler, Online Kunstskolen, on-line Animation Skoler ... i så om jeg selv fundet et websted om Car Design Program on-line. Det er rigtigt, i dag takket være internettet, og nogle penge til at investere, kan vi tilbyde os selv et Design kursus grundlæggende inden for et fag at blive hjemme forbinde os selv med vores pc.
Er det bliver godt? Du kan fortsætte med at læse at klikke på linje Design kurser

mandag den 30. november 2009

Falmouth Curve-8x10-$ 275 u / f

(Bemærk: billederne lidt off-kilter vandet doesnt gå ned ad bakke i maleriet LOL)

$ 8 s / h
at købe klikke på \ "køb nu \"-knappen for at betale med PayPal eller kreditkort




lørdag den 21. november 2009

Saette et haandtag paa Det

> Jeg har været lastet med nye køber, nye thangs og nye stumper af skønhed til at sende og ja, jeg er klar over, at lyde utroligt brattish og pompøse \ "Åh stakkels mig ... alt for mange godbidder i garderoben og ikke tid nok til at indlæg om dem ... \ ". nar!

Stadig, når det kommer til tilbehør, har jeg altid været en smule snuble ... især i de fejle ... posen område. jeg næsten guffawed når en Hong Kong magasin bedt mig om at liste ud af min samling af "IT" poser ... err ... whatty?!?

Still, en etiket tilbehør fra Brasilien, har Ado Atelier taget medlidenhed og skal have lavet en lille mou ansigt på min udtalt mangel på bagage. Altså en boxy kobling vinget sin vej over til mig og komme natten, når tunge Totes fuld af papirer aren ' kræves t, kan jeg indskrænke min bagage til følgende (ja, jeg er klar over der er shopping rabat kort, men hey ho, længere åbningstider betyder mere ro sen nat shopping ... og du ved ... sindssyg Topshop opfordrer kan være For at sige 9 ...)...

... og gå ud med en smuk æske er knyttet til min hånd ...

Deres hjemmeside er lidt af en Shell i øjeblikket, men jeg er også elske deres anden kobling muligheder for, som vil have mig springe over uden pose mærker på mine skuldre ...

Så det hænder er sorteret. Tempoet sættes op i benene, har jeg fundet den perfekte armen dekoration, der dybest set betyder det resten af mit outfit kunne være en blah-blah ækle griseri. Jeg var så heldig at roadtest Natascha Stolle HUB's nye kollektion til ASOS der er faldende online i november, og denne serie af læder bangles, læderhandsker med håndstrik og læder arm brænder med, ja, mere bangles synes at arbejde ensom eller rodet op sammen. På det praktiske plan, når natten chill falder, de tilbyder også op beskyttelse, når de brugte alle sammen. Oh, og hvis jeg tog disse billeder om natten, vil jeg gerne til at bryde ud med nogle vanvittige skygge puppeteering færdigheder også ...

søndag den 15. november 2009

Hollandsk Profiler: NL Architects





NL Architects. En stor arkitektonisk praksis har jeg haft fornøjelsen af at arbejde. (tak for linket Sören). Flere infos om NL Architects på deres fantastiske blog eller hjemmeside. Videoen findes på dutchprofiles.comcontent ved anArchitecture

fredag den 6. november 2009

The Farmers Market Cornwall

Den suicidefoodist udbrydergruppe, der har været på alles sind er nu front og center!

Den såkaldte Happy Meat bevægelserne finder suicidefoodism's implicitte tro og gør det klart. De to primære postulater: 1) Dyr er opdrættet under visse såkaldt \ "human \" standarder er glade, og 2) Sådanne dyr, måske i taknemmelighed, er tilfredse med at dø for fornøjelsen af mennesker.

The Farmers Market Cornwall sullies dette allerede shabby-system med tilføjelse af en trist, men deprimerende kender, twist. Nemlig, at der ikke er at skelne mellem et dyr og dets kød. Tilstedeværelsen af fåre-selv-det uldne, villigt offer-søger at låne tiltro til denne harsk verdenssyn.

Vi vil ikke bruge ordet lykkelig for at beskrive et dyr, der ser og værdier sig selv kun som kød, som en vare, der skal indtages af andre. Vi vil sige i stedet perverterede.

Prøv at forstå: han rejser med et skilt, der forkynder hans status som livløse objekt, og i øvrigt tyder på, at hans lykke spørgsmål, kun fordi hans smagen stammer fra det.

fredag den 30. oktober 2009

Ace feature vaeg fra genanvendt trae

Sød, ikke? Relaterede historier: Frygt for funktionen wallsBudget badeværelse genveje Top opbevaring tricksPictures: AceHotels via 149SullivanSt

onsdag den 21. oktober 2009

Begyndelsen soendag 18 oktober - Tag turen med os

Begyndelsen søndag 18 oktober Tag turen med os Vores kirke familie vil starte en 40 dages tur sammen. Vi vil fokusere på de to store bud .... Elske Gud, elske hinanden. Der er konflikt, skilsmisse, vold, fordomme, misbrug og deling alle omkring os. Det er indlysende, at vi har brug for at vide, hvordan man kan opbygge sunde relationer, og det er, hvad 40 Days of Love drejer sig om. Spørgsmål, du måtte spørge: Hvad er 40 Days of Love? 40 Days of Love er en helt ny kirke-plan seks uger, personlig vækst vægt ligner en baserede gruppe undersøgelse serie, Daglig andagt oplæsninger fra Bibelen, og weekend prædiken beskeder fra Jeff. Dertil kommer, at hjælpe os til at vokse sammen, vi vil undersøge de samme meditation vers dagligt. Og fordi et primært mål for 40 Days of Love er sat, hvad vi lærer i livet, vil grupper også vælge en praktisk "Reaching Out in Love"-projektet at gøre sammen. Er 40 Days of Love noget, jeg kan give mine venner, der don 't gå i kirke? JA! 40 Days of Love er fokuseret på hvordan man kan elske som Jesus gjorde, så det vil have en indvirkning på alle, uanset om du er en søgende, en stumbler eller en helgen! Vi har alle et ønske om en dybere, mere autentiske relationer, så dette er en perfekt undersøgelse for at invitere en ven til at deltage. Drøftelser om emner som tilgivelse, uselviskhed, og venlighed vil ramme i hjertet af det, vi alle har behov for at forny og styrke vores relationer.

mandag den 19. oktober 2009

SUSAN smukke brunoejet FÆTTER


Rudbekia hirta efteråret farver '


Gæt hvad der fulgte mig hjem fra haven center i dag? 2003-Fleuroselect Quality Award gloriosa daisy efteråret farver 'vokser til 2' kun har så flotte farver med blomster 5 \ "på tværs. Den blomstrer fra juli til frost. Selvfølgelig, og skulle jeg bare have en. Eller to. Måske to i hver blomsterbed.

Jeg blev mistænksom, at det var opført som en staude, da jeg fandt det i den årlige afdeling. \ "Half-hårdføre \" kom svaret på mit spørgsmål, \ ", men det frø sig temmelig godt, selv om det ikke kommer tilbage næste år. \" Okay da!

Jeg er en sucker for egen udsæd blomster.

lørdag den 3. oktober 2009

Angelina Jolie stoetter skateboarding!?!?


.... og uhh, retten til at bære våben? :) Okay, så dette er selvfølgelig en falsk, men hvem Photoshoped dette gjorde et fremragende stykke arbejde. Der er også en god en af Tom Cruise på et bord. Jeg ved ikke, hvordan jeg stødt på denne hjemmeside Freakingnews.com men jeg gjorde, og tilsyneladende dette site havde en konkurrence for photoshopping et skateboard billede. Nå, jeg kunne ikke modstå at dele denne mærkelige samling ... Se de andre billeder her.

søndag den 20. september 2009

Passivitet Comics # 1

Cleveland, Ohio, c.1932: En ung amerikansk forfatter ved navn Jerry Siegel gået sammen med en ung canadisk kunstner ved navn Joe Shuster at skabe science fiction-tegneserier. Ud af dette samarbejde, en superhelt er født. I 1938 solgte duoen deres oprettelse til Detective Comics, og resten, som de siger, er historie. Ti år og adskillige retssager senere, Siegel og Shuster, efter at være blevet fyret fra det selskab, de havde hjulpet med at bygge, undertegnet den med en spirende tegneserier udgiver kaldes Magazine Enterprises. Endnu en gang deres samarbejde gav frugt. Men ... ville lynnedslag to gange? Desværre ville det ikke.

onsdag den 9. september 2009

Tortur; at undersoege eller ikke at undersoege det.

Scott Horton diskuterer de seneste rapporter om den forestående udnævnelse af en tortur særlige anklager med Keith Olbermann. Sidste uge britiske dommere afslørede, at den britiske efterretningstjeneste fodres spørgsmål til CIA i fuld viden om, at agenturet blev systematisk anvendelse af tortur i forhør; en klar overtrædelse af folkeretten. mellemtiden BBC Newsweek airs "Confessions af en usbekiske KGB-officer". Kort efter 11.00 mins i videoen Yakobov nægter at udtale sig mere om Secret udlevering hævder hans liv kan være i fare. I en sept. interview Yakubov \ 's mest interessante bevis er, at han ledsages en CIA-mand til et forhør, og at CIA mand var faktisk i rummet under tortur af en fange.
bradblog forsøg på at optrævle web af deceipt.

Woods gentager langsomt spille kritik

Den PGA Championship, Hazeltine National Golf Club, MinnesotaDate: 13-16 AugCoverage: Live på Radio 5 live og scorecard opdateringer og rapporter om BBC website

Tigre Woods mener han vil have for at slå den stærkeste felt i golf, hvis han skal vinde sit 15. største i denne uge \ 's USPGA Championship på Hazeltine.

Den 33-årige, der er at byde på sit fjerde USPGA titel, har vundet sine sidste to begivenheder på PGA Tour.

Men med næsten alle i verden \ 's Top 100 indstillet til funktionen på Hazeltine, verdens nummer et, sagde: "Dette er den dybeste område, vi får.

"Hvis du vinder denne mesterskabet du har slået det bedste område i alle golf."

Woods har vundet fem turneringer siden vender hjem fra en otte måneders fravær i februar følgende rekonstruktive knæ kirurgi.

Men han har ikke vundet en stor i 2009 og mistede cut på Åbn.

"Det \ 's været en stor år begge veje, for mig at komme tilbage og spille lige så godt som jeg \' ve gjort," tilføjede Woods, der ikke har været igennem et år uden en stor sejr siden 2004.

"Den store ting om golf er, at der \ 's altid næste uge"


Pádraig Harrington

"I don \ 't tror, nogen af os ville have troet, jeg kunne have vundet så mange begivenheder i år.

"I \ 'm meget stolt af ikke blot at vinde golf turneringer men hvordan konsekvent I \' ve spillet. Den ene dårlige begivenhed I \ 've havde manglede indkoblingstrykket på Open."

Woods er i forfølgelsen af Jack Nicklaus \ 's registrering af 18 store titler, mens hans sejr sidste søndag på World Golf Championship tog hans stemmer til 70 PGA titler - 12 bag Sam Snead \' s rekord.

"Det er tal, som er temmelig tankerne næsten hallucinationer," sagde Woods.

"For at få op at høje, at disse registre don \ 't ske i løbet af et par år. Det \' s en hel karriere."

Træ er blevet parret med forsvarende mester Pádraig Harrington og Rich Beem for de første to runder af turneringen.

Beem vandt USPGA når det blev sidst afholdt i Hazeltime i 2002, mens Woods besejret Harrington med fire skud til at vinde sidste weekend \ 's World Golf Championship.

Harrington begyndte den afsluttende runde tre skud foran leger partner Woods men irlænder \ 's udfordring sluttede med en tredobbelt skræmmebillede på 16th, et hul, der så både mænd advarede for langsomt spil.

"Den store ting om golf er der \ 's altid næste uge," sagde Harrington, som han så frem til at forsvare sin titel.

606: DEBAT

"De USPGA virkelig er en stor større"


TIGERBESTATHLETE

"Det \ 's de fantastiske ting. Jeg gjorde \' t sleep stor søndag aften. Jeg var træt, men jeg kæmpede for at komme til at sove, og jeg vågnede tidligt stadig tænker på det.

"Men det minut, jeg ramte den praksis rundt her I \ 'm tænke på USPGA. Det \' s alt om USPGA."

I mellemtiden Woods har nægtet rapporter han er blevet idømt bøder af PGA Tour for bemærkninger, han holdt om European Tour øverste dommer John Paramor, der har udstedt den langsomme spille advarsel på søndag, siger han fik "i vejen for en stor kamp".

"I \ 've hørt fra Tour, og der var ingen bøde," Woods tilføjet. "Det var en fejlagtig rapport."

tirsdag den 1. september 2009

Bad Credit Mortgage Nashville

Nashville, Tennessee, er de hjem til Opryland og en højborg for land musik. Vanderbilt Universitet kan findes i Nashville, og byen er ikke længere søvnig lille by det var engang. Hvis du ønsker at købe et hus og din finansiering valgmuligheder er begrænset tjek Bad Credit Mortgage Nashville planer tilgængelige for dig.

Ikke alle har fremragende kreditværdighed, der ønsker at købe et hus. Under dårlige kredit ikke gøre dig til en dårlig person som medicinske regninger, lån betalinger liv udgifter har alle en måde at gøre det vanskeligt for mange Nashville beboerne at komme ind på boligmarkedet. Still, er dine muligheder kan være begrænset, og du skal bare vide, hvor man kan se!

Din bank - Selv om dit kredit rapport siger, at du kun berettiget til en dårlig kredit realkreditlån Nashville planen, don't let at skræmme dig væk. Det betyder, at din bank kan anbefale du ansøge om offentlig støtte. Statslånet programmer herunder Fannie Mae, FHA, og Veteran's myndighed kan alle gøre det muligt for dig at få et lån, at de traditionelle långivere sige, at du ikke kan have.

Nonprofit-organisationer - Bad kredit realkreditlån Nashville område nonprofits kan være i stand til at tilbyde hjælp til dig, så godt. Habitat for Humanity er en sådan organisation, der er bygge huse over hele verden for folk som dig. Er det gratis? Nej, du er nødt til at investere 500 timer af din tid og stadig få finansiering. Spørg din lokale Habitat for Humanity kontor for at se, om du er berettiget.

Statslige organer - lokalt, nationalt, og føderale programmer er tilgængelige for dem, der er opført som Bad Credit Mortgage Nashville. Kontakt din statens velfærd bistand kontor, dit amt degnen, eller by regeringen om at henvise sagen til den rette instans. Sommetider alle, der kræves, er du tager nogle kreditstyring kurser, før du er godkendt. Check hver instans direkte til de aktuelle krav.

Blive opført som Bad Credit Mortgage Nashville betyder ikke, kan du ikke selv din drøm hjem. Du skal være flittig og stille en masse spørgsmål at finde ud af, hvilke programmer der passer til dig.

Mark Lambie er grundlægger af lånet House et websted, der giver forbrugerne mulighed for hurtigt og nemt få gratis pant prisstillelser og pant oplysninger.

torsdag den 20. august 2009

Brug Marketing Information System til perfektion

Hvad er forskellen mellem en god marketingmedarbejder og en gennemsnitlig marketingmedarbejder? Sandsynligvis det mest afgørende er evnen til at foregribe de krav og tendenser i de målrettede marked; det er i virkeligheden kernen i marketing. Marketing Manager, der kan forudse kommende tendenser eller krav, er et stykke lykke for virksomheden. På baggrund af disse prognoser er baseret på faktiske oplysninger og tal, snarere end blot tarmen følelser. De virksomheder, der kan lugte blodet (foregribe ændringer) og gå til ki ...

tirsdag den 18. august 2009

mandag den 10. august 2009

agurk smag test



Jeg har en rekordhøst af agurker i år!

Fire sorter fra venstre er: Tokiwa, Sweet Success, North Carolina Pickling, og Diva. I vores smag test sidste aften enstemmig vinder (to smagere) blev Diva. Jeg har prøvet i årevis at vokse Diva og det er det første år, jeg har fået pæn vinstokke og store smukke Diva cukes. Nice og sprøde, milde og kun samlet delicious.

Næste var stemmelighed: Tokiwa (lækkert og sprødt, men store frø) og Sweet Success (ikke helt så god smag som Diva og Tokiwa, men pæn og sprøde). Den pickler (som stadig er fantastisk - jeg elsker blocky hvide frugter med bittesmå grønne frø) var de mindst sprøde og flavorful af de fire.

tirsdag den 28. juli 2009

Stor stigning i antallet af mandlige Childline opkald

Børnene 's rådgivning service ChildLine fandt et rekordstort antal opkald fra drenge sidste år, og mange er urolige ved mobning.

tirsdag den 21. juli 2009

Juli GBBD

Min have normalt udseende helvede omkring denne tid af året og der er normalt ikke meget blomstrende, men forbavsende det ser rigtig god, og der er tonsvis af ting blomstrende! Der er en masse at se på, så jeg holder ord til et minimum.

"Læbestiftsymbolet " alpine jordbær

Ballonkreditaftale blomst

Armeria (nyt i forhold til min have i år)


"Røde nuancer " bi balsam og mullein

native Blackeyed Susan

"Carefree " rose - virkelig er ubekymrede

cutleaf sumac

"Montana " Centaurea - frø godt for naturalizing

"Prairie Sunset " heliopsis - tilbøjelig til at bladlus, men lidt sæbe vand gør det trick!

echinacea - plantet disse fra frø for 10 år siden, og de har været langsomt tager over lige siden!

"Eidelweiss "


"Elodie " double lilje - de overlevede i bevægelse!

"Golden Queen " globeflower

"Gold Flame " kaprifolium

hoary vervain - native

"Italia " lilje - Det er en af mine favoritter! Heldigvis har de også er multiplicere da jeg ikke længere kan finde dem tilbudt.

Disse blev stemplet som "Letland ", da jeg købte dem, men efter yderligere undersøgelser, er de ikke. Så hvis nogen derude har et fingerpeg om, hvad de måtte være, så lad mig det vide. De er meget mørkerøde om kronblad udvendig og en glødende rød / orange på indersiden. Very nice. Plus de har pæn form og er meget robust - ingen ejerkrav behov.

Fælles mullein - volontøren

"SMELTET Lava " lychnis

"Miss Wilmot " cinquefoil

"Tin Moon " heurchera - stadig blomstrende siden sidste GBBD!!

"Parker's Gold " achillea

pink catchfly - volontøren

"Dronningen af Prairie "

røde bi balsam

Klapperslange Master - native

"Zebrina " Malva

"Zagreb " coreopsis

hvide rose Campion

Frivillige solsikke - Jeg er plantet solsikker omkring 10 år siden og har aldrig haft til at plante dem siden. Hvert år jeg bare gå rundt i haven og flytte frivilligt frøbedsplanter af, hvor jeg ønsker solsikker.

Zucchini blomst

Angelique lilje

Rudbeckia hirta - volontøren. Jeg elsker disse blomster og ser frem til at se dem hvert år. De er biennials at re-seed moderat. Jeg har omkring et dusin frøbedsplanter venter på deres tur næste år. Jeg kan ikke vente!

Street-set fra siden

gårdhave opfattelse vigtigste haven
(ikke hver blomst ses her er fra haven, som jeg har fire andre store haver i mit værftet).

Lad os takke Carol i maj Dreams Garden til at skabe og hosting Garden Blogger Bloom Day hver måned. Det er sjovt og interessant at se, hvad hver enkelt har blomstrende - og sikker gør shopping til nye ting let! ;) Så ramte GBBD linket og find ud af hvad der foregår.

BTW - Jeg var begyndt udstationering dette på 15, men på grund af nogle tekniske problemer ikke få det færdigt og levende indtil 19..

torsdag den 16. juli 2009

Et par drikkevarer 'nedskaeringer demens risiko '

Ældre mennesker, der drikker moderate mængder af alkohol kan have en lavere risiko for demens, viste en amerikansk undersøgelse tyder på.

Forskerne fandt mennesker, der forbruges på mellem otte og 14 alkoholholdige drikke en uge havde en 37% lavere risiko for sygdom end den almindelige befolkning.

Men mennesker, der forbruges mere end 14 drikkevarer en uge var det dobbelte af den normale risiko for at udvikle demens.

Den Wake Forest University Undersøgelsen blev præsenteret på den internationale konference om Alzheimer 's Disease.

"Ældre mennesker med hukommelse problemer bør overveje ikke at drikke på alle"


Rebecca WoodAlzheimer 's Research Trust

De amerikanske forskere fokuseret på 3.069 personer i alderen 75 eller derover.

Ved begyndelsen af den seks-årig undersøgelse, 2587 deltagere havde ingen tegn på problemer med deres hjerne, mens 482 havde mild kognitiv svækkelse. Under studiet 523 nye demens tilfælde opstod.

Forskerne har taget hensyn til faktorer såsom rygning, depression og social aktivitet, og kan konstatere, at en eller to drinks om dagen var forbundet med en 37% lavere risiko for demens blandt dem, der var kognitivt normale ved starten af undersøgelsen.

Men blandt dem, der allerede havde mild kognitiv svækkelse alkoholindtagelse var forbundet med hurtigere kognitiv tilbagegang.

Blandt de personer i undersøgelsen, fire ud af ti ikke drikke alkohol, fire ud af ti forbrugt op til syv drikke en uge, en ud af ti forbruges 8-14 drikke en uge, og én ud af ti forbruges mere end 14 drikkevarer om ugen.

Grund til ikke klar

Hvorfor en moderat mængde alkohol ser ud til at være godt for hjernen ikke er klar.

Bly forskeren dr Kaycee Håndvask sagde: "Der er flere mulige måder, hvorpå moderat drikke kan være forbundet med en reduceret risiko for demens.

"Den ene er den samme som den måde, vi tror moderat alkohol reducerer risikoen for hjertesygdomme, ved en gavnlig indvirkning på HDL-kolesterol og blokering trombocytter.

"Hertil kommer, at dyreforsøg har vist, at små mængder alkohol stimulere frigivelse af acetylkolin, et kemikalie i hjernen, der er vigtig i hukommelsen."

Dr. Håndvask tilføjede: "Vi kan ikke anbefale, at ældre voksne, der don 't drink begynder at drikke alkohol baseret på denne undersøgelse.

"Men er det rimeligt at sige, at hvis du allerede er en let til moderat Drike, kan du blive til en lavere risiko for at udvikle Alzheimers 's sygdom eller andre dementias.

"Men hvis du allerede har hukommelse eller tænkning problemer, drikke alkohol kan fremskynde hukommelse tilbagegang."

Rebecca Wood, administrerende direktør for det Alzheimer 's Research Trust, sagde: "Selv om moderat alkoholindtagelse synes at reducere demens risiko, over en til to drinks om dagen på regelmæssig basis - at blive en tung Drike - kan fordoble risikoen for at udvikle demens.

"På grundlag af denne undersøgelse, ældre mennesker med hukommelse problemer bør overveje ikke at drikke overhovedet.

"Den bedste måde at reducere demens risiko er at spise en varieret kost, motion regelmæssigt og forblive socialt aktive."

Resultaterne konflikt med dem fra en undersøgelse offentliggjort i Neurologi i 2007, hvilket tyder på personer med mild kognitiv svækkelse måske langsomt deres mentale falde med op til en drink om dagen.

tirsdag den 7. juli 2009

Genetiske fingerpeg til hjernen kraeftrisiko

Genetiske advarselstegn på en øget risiko for den almindeligste form for hjernen kræft er blevet opdaget.

Britiske og amerikanske videnskabsfolk identificeret genetiske indikatorer, at nogen er i større risiko for at udvikle en glioma - der tegner sig for 50% af alle hjernetumorer.

Men holdene fra London, Texas og Californien skrive i Nature Genetics, at miljømæssige faktorer påvirker også, hvis nogen vil udvikle kræft.

En britisk velgørenhedsorganisation sagde arbejde åbnet nye muligheder for forskning og behandling.

"Vi 've fundet det første reelle bevis for, at variationer i de gener, som mange mennesker carry kan øge deres risiko for at denne dødelige sygdom"


Professor Richard HoulstonInstitute af Cancer Research

Omkring 4.550 mennesker er diagnosticeret med hjernesvulster hvert år. Kun 14% er i live efter fem år.

Gliomas begynde i glial celler, som spiller en afgørende rolle at støtte og isolerende nervecellerne i hjernen.

Der er forskellige slags, med glioblastoma værende den mest aggressive, dødelige og fælles.

Mennesker, der er diagnosticeret med den sjældent overleve mere end fem år.

Analyse

De to forskerhold kigget på enkelt nukleotid polymorphisms (SNPs). Disse er punkter i den genetiske kode, som varierer fra person til person.

I den første undersøgelse, et hold af forskere fra London 's Institute of Cancer og University of Texas kigget på over 521.000 SNPs i næsten 1900 glioma patienter og 3.670 raske mennesker og fundet 34 SNPs forbundet med glioma.

Disse 34 blev derefter uafhængigt analyseret af forskere i Tyskland, Frankrig og Sverige, som så på DNA af 2.500 personer med glioma og næsten 3.000 raske mennesker.

Dette gav mulighed for forskerne at udpege 14 centrale SNPs på fem gener.

Som mennesker har to kopier af hvert gen, en fra hver af forældrene, kan de have op til 10 af varianterne.

Forskerne sagde dem, der havde otte eller flere var tre gange større sandsynlighed for at udvikle glioma end den almindelige befolkning.

Professor Richard Houlston fra Institute of Cancer Research, der ledede undersøgelsen, sagde: "Dette er en vigtig opdagelse.

"Vi 've fundet det første reelle bevis for, at variationer i de gener, som mange mennesker carry kan øge deres risiko for at denne dødelige sygdom."

Holdet håber deres resultater i sidste ende kan bruges til at hjælpe med at identificere de mest udsatte for sygdommen, og også at give potentielle mål for behandling eller forebyggelse.

'Relative risiko '

I den anden undersøgelse, en gruppe fra Mayo Clinic og University of California San Francisco fundet en forbindelse mellem DNA forandringer på kromosom 9 og glioblastoma risiko.

De kiggede på DNA på over 900 glioma patienter og 4.000 raske mennesker.

Det blev konstateret, at mennesker med tre SNPs havde en 50% øget risiko for at udvikle glioblastoma.

Den samme del af kromosom 9 var en af de fem punkter identificeret ved Institute of Cancer Research undersøgelse.

Men de Mayo Clinic 's Dr. Robert Jenkins, der ledede den forskning, sagde at have SNPs ikke betyde nogen var garanteret at få kræft.

"Øget relative risiko er netop det - relative."

En normal person 's risiko for at udvikle en glioblastoma er omkring en ud af 10.000, men forskerne siger, at risikoen er omkring en i 7000 for en person med én af disse SNPs.

Men i begge undersøgelser siger yderligere forskning er nødvendig for at bekræfte deres resultater, og at det er for tidligt til at screene folk for genetiske variationer.

Og Dr. Lesley Walker, direktør for oplysninger på Cancer Research UK, der delvis finansieres den britiske undersøgelse, sagde: "Sammenlignet med mange andre kræftformer, er begrænset viden om livsstil og genetiske faktorer, der påvirker risikoen for at udvikle hjernesvulster."

Hun sagde, det var vigtigt at "låse op" nogle af de "genetiske hemmeligheder" bag glioma.

"Kortlægning af disse genetiske varianter vil åbne nye muligheder for forskere til at undersøge og hjælpe dem til bedre at forstå, hvordan gliomas udvikle, identificere, hvem kan være mest truet, og i sidste ende finde bedre metoder til at diagnosticere og behandle sygdommen," sagde hun og tilføjede.

mandag den 6. juli 2009

um glip Maa jeg faa en dans med dig venligst?

SE Rogie: Gå let med mig.
Kombinere Calypso (NOR vejer mig lek dat) med vestafrikanske rytmer og Vest amerikanske pickin "(I Wish I Was en Cowboy) Kongen af Palm Wine Guitar Music spillet live på 100 Club i London i 1994 lige før udgivelsen af hans endelige album, Dead Men Don 't Smoke Marijuana.

Mere:
Don 't touch me tomat
My Lovely Elizabeth
Clua Koonde

lørdag den 27. juni 2009

Moderne Silk Road

En ambitiøs plan om at skabe et moderne silkeruten af veje og jernbaner forbinder Østasien med Europa har gjort sit første betydelige fremskridt, som BBC 's Vaudine England rapporter fra Hong Kong.

En tilsyneladende obskure aftale om trafikrettigheder mellem Vietnam, Laos og Thailand nu tillader lastbiler til transit de tre lande uden at losse lasten ved grænseovergange for omladningen.

Dette vil reducere omkostningerne og tiden for regional handel, finansiering agenturer sige, og forventes at få vidtrækkende konsekvenser for regionen 's handel.

Den formelle åbning af den øst-vest-korridor er en del af et regionalt plan om at nedbryde barrierer ved grænserne hele fastlandet Sydøstasien, og senere, i tiden derefter.

Overland transporttid mellem Vietnam og Thailand er blevet forkortet af aftalen til kommercielle lastbiler fra Thailand og Vietnam for at kunne træde hinandens 'område for første gang til at levere og afhente varen.

Ceremonier blev afholdt i sidste uge på to store grænsen porte langs øst-vest Økonomiske korridor: mellem Lao Bao i Vietnam og Dansavanh i Laos og mellem Savannakhet i Laos og Mukdahan i Thailand.

Highways til handel

Korridoren - en opgraderet motorvej med transit aftaler på plads - løber fra Danang, Vietnam, gennem Savannakhet i Lao People 's Demokratiske Republik, eller Laos, og i Thailand.

Overførsel tidligere skulle losses og Re-loaded i Lao område.

I sidste ende er korridor er bestemt til at udvide til Burma, også medlem af Sammenslutningen af Sydøstasiatiske Lande (ASEAN) og de mindre gruppe, Greater Mekong System eller GMS.

Den GMS omfatter Vietnam, Laos, Thailand, Cambodia, Burma og den sydlige kinesiske provins Yunnan.

Thailand menes at være at yde finansiering til at opgradere vej mod Andaman kyst Burma, mens Den Asiatiske Udviklingsbank (ADB) har været primus motor bag korridor idé.

Muligheder

Indtil trafikrettighederne behandle blev underskrevet, varer skulle omlades i Laos, der fører til kritik af, at Lao operatører vil nu glip af denne indtægtskilde.

"Ja, der kan være en form for negativ indvirkning på Laos," sagde Jean-Pierre Verbiest, land direktør i Thailand for ADB.

"Men på samme tid, det giver Laos mulighed for at udvikle sin egen lastbilkørsel industrien," sagde han, der peger på den centrale placering af indlandsmedlemsstater land.

Den ADB er involveret i projekter for mennesker, der bor langs den korridor, herunder service-og turistindustrien såsom adgangsveje til tour websteder off de vigtigste korridor vej, sagde han.

Der er også en idé at bygge en vej syd gennem Laos siden af Mekong-floden, tidligere Champasak i Cambodja og videre til Ho Chi Minh City (tidligere Saigon) i det sydlige Vietnam.

Dette ville også tilbyde vejforbindelser til Cambodjas hovedstad Phnom Penh og de vigtigste destination for Siem Reap, ved siden af Angkor Wat tempel kompleks.

"Det 's i projekteringsfasen nu, men terrænet er godt," Mr Verbiest fortalte BBC.

Kæmpe netværk

"Ti år efter Laos, Thailand og Vietnam første enige om at lette den grænseoverskridende trafik regler, lover, at aftalen er virkelig bliver realiseret," siger Arjun Thapan, generaldirektør for ADB 's Sydøstasien afdeling.

"Smal snavs stier, som engang blev brugt til transport af flygtninge og militært isenkram har veget pladsen for moderne motorveje transporterer elektroniske varer, eksotiske frugter og turister," sagde han i en pressemeddelelse.

"Du kan nu indstille ud fra Thailand, gøre forretninger i Laos, og ankommer i tide til middag på Danang i Vietnam - det hele i løbet af en enkelt dag," tilføjede han.

Om 1200 erhvervskøretøjer - 400 fra hvert land - har oprindeligt været forsynet med tilladelser til at bruge den øst-vest-korridor for at indtaste nabolande.

Under Cross Border Overenskomst mellem lande, nogle overførsler kan certificeres som "lavrisiko", således at forsendelser, der skal hurtigt på grænseovergangsfaciliteter kontrolpunkter.

Container sæler bliver nu rutinemæssigt accepteres for varigheden af den transitruten, som vil hindre tyveri og skader, der tidligere er forårsaget af flere container åbninger og unloadings, den ADB sagt.

Det sidste fysiske forbindelse af vejen blev afsluttet i december 2006 med færdiggørelsen af den anden Mekong Bridge.

Planlæggere forestille et enormt netværk af veje, og Trans-Asien Jernbaneanvendelser, at linket ikke bare Indokina, men at sørge for over rejse fra Singapore, nord gennem Malaysia, Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, i Kina og så en dag, at Europa.

FN-backed Trans-asiatiske Jernbaneanvendelser har nu næsten 74.700 km i den arbejdsdygtige track tjener 29 lande, og skøn for færdiggørelsen spænder fra 10 til 15 år.

onsdag den 17. juni 2009

Alle nyheder, at 's passer til cromulate

De 50 ord, der genererer flest klik-gennemføringer til ordbogen fra New York Times. Den Nieman Journalistik Lab afslører de ord, som sendes NYT læsere kører til Merriam-Webster. Vigtigste forhold: Maureen Dowd er alt for glad for ordet "louche." Hvis stillingen er TL; DR for dig, her 's listen i Wordle.

torsdag den 11. juni 2009

Militaerudgifterne saetter ny rekord

Globale militærudgifter steg til ny rekord på næsten $ 1,5 billioner i 2008, til trods for den globale recession, en fred Institut siger.

onsdag den 3. juni 2009

Dye Master

Selv om jeg er helt influere af noejagtigheden af digital udskrivning især når det drejer sig om kosmisk prints som dem ovenfor, er det ikke at sige hånd dør er ikke helt udelukket. Specielt når nogen gerne Shabd Simon-Alexander, der er baseret i Brooklyn, NY er gør det med en sådan iver og entusiasme, der har netop åbnet sin e-shop sælger hånd-farvede benvarmere, organer, toppe og shorts med smykker og tilbehør snart at komme. Det er ikke kun de scorching varme i denne weekend, der gør mig længes efter disse udskrifter, der er naturligvis bedst styrkes ved sollys, men at det er at bevare et fartøj på en måde, der er tidssvarende og relevant ...

Hvad gør det endnu mere interessant er, at Shabd er villig til brugerdefineret farvestof dine egne emner til din specifikation, at med den rigtige kjole, jeg kunne ende med print-blokerende forskellige prints sammen ... Jeg er mest defintiely ind i tanken om at blande Prism, krystallinsk og mosser alle sammen til en beklaedningsgenstand (det er disse navne gives til de forskellige prints ...). Det er virkelig en sag, hvor Messing rundt med et bundt af farvestoffer i min badekar vil sandsynligvis ikke resultere i disse udskrifter og så et rigtigt farvestof master er nødvendig for at få disse afstand ud virkninger ...

Fra denne grundlæggende linje af beklædningsgenstande, jeg er også sikker på Shabd har nogle mere kompliceret design ideer op hendes ærme ser på hendes portefølje ... I'm bogstaveligt DYE-ING at vide, hvad Shabd vil få op til næste ...

tirsdag den 26. maj 2009

Memorial Day


Tak til alle veteraner.


onsdag den 20. maj 2009

Elektricitet til magten 'smart gitter '

Global elektricitetsnettene kan blive smart net, der kan hjælpe os med at overvåge og kontrollere vores energiforbrug, hvis planer fra netto firma Cisco starttilladelse.

Den gigantiske amerikanske firma, hvis teknologi hjælper underbygge netto, er opbygningen af et to-vejs forbindelse til el-net.

Smart net vil gøre det muligt for enheder at kommunikere med utility firmaer til at give et nøjagtigt billede af energiforbruget, der kan nedbringe CO2-emissionerne ved 211m tons

Cisco mener, markedet kunne have en værdi på op til $ 20 milliarder om året.

Udgangspunktet er, at forbinde forskellige dele af det elektriske nettet - fra et enkelt hjemsted for den største af kraftværker - ved hjælp af et kundetilpasset net baseret på Internet Protocol (IP).

Cisco siger, at forslaget ville være en "én gang i en generation kapitalinvesteringen".

Med de stigende omkostninger til elektricitet og bekymringer om, hvordan denne magt genereres - især når det kommer til fossile brændsler - en række andre virksomheder gør også et forsøg på at modernisere det elektriske net.

IBM iværksat en vifte af indlejret software applikationer, selvom disse kommunikere gennem regelmæssig internettet, snarere end via lysnettet, General Electric og en række nye nystartede virksomheder er også med bud til at indfange en del af markedet.

Cisco sige sit system er anderledes, fordi det ville sende IP data ned elkabler selv i stedet for at bruge internettet.

Chokerende nyhed

Sikkerhed er også en faktor. I april Wall Street Journal rapporterede, at hackere havde trængt ind på "US elektrisk forsyningsnet og efterladt software programmer, der kunne bruges til at ødelægge systemet".

Taler til BBC, Neil Harris - Cisco Europe 's chef for grøn IT - sagde, at det ville være sværere for hackere at trænge ind på det nye netværk.

"Det won 't gøre det usårlig, men netværket er adskilt fra nettet er der tilføjet et nyt lag af modstandskraft," siger han.

"Vi forventer at se en stigning i mikro-generation, ikke bare i Europa, men rundt i verden, og en smart gitter ville være i stand til at håndtere de bidirektionale strøm af data og elektricitet."

Men de eksisterende elnet er ikke helt tom. Stewart Larque, en talsmand for det britiske 's National Grid, sagde, at de allerede overvåget hovedstrømforsyningen nettet. Problemet, sagde han, opstod, da du startede der beskæftiger sig med de enkelte gader.

"Vi har en masse detaljerede oplysninger om, hvad der 's going sker på vores netværk på ethvert givet tidspunkt," sagde han til BBC.

"Vi kan se det hele ned til fordelingsstationerne, efter at det 's ned til distributionsselskaber.

"Og der er kun så vidt de kan se. Sommetider de won 't vide, at der har været en lille effekt skæres indtil brugere telefonen dem at sige, at der er et problem."

Harris siger det nye system vil kunne løse dette problem.

"Et af målene er mere fleksibilitet i distributionen. Pakkerne vil medbringe oplysninger om sundhedstilstanden i nettet - ligesom de allerede gør i dag på internettet - og du kan bruge disse data til stedet operationelle spørgsmål eller endda et hærværksangreb," han sagde.

Cisco siger, at nettet ville ikke kun gavne de offentlige forsyningsvirksomheder.

"I sidste ende kan hjælpe brugere se, hvor der magten bliver brugt og fra, som du kan se, hvor det bliver spildt, og dermed spare på din elregning."

søndag den 17. maj 2009

Et litteraert svar paa en Soen 's Narkotikamisbrug

Hvad er den bedste måde at reagere på din søn 's stofmisbrug?
Skrive en bog? Nej!
Skriv to bøger? Ja?

Beautiful Boy: A Far 's rejse gennem Hans Søn ' s Addiction
Tweak: Growing Up om Methamphetamines
Addiction - en far-søn storyOne af foruroligende temaer i David Sheff 's memoir, "Beautiful Boy", en wrenching fortælling om hans søn ' s stofmisbrug, er, at selv om Sheff var blandt det, han kalder den "første bølge "af forlegen forældre var hip nok til at skabe ærlige relationer med deres børn, han var sørgeligt uforberedt for luner af metamfetamin.
...
Men David 's daværende teenage søn Nic tog en omvej. Trods hans kulturperler, well-to-do Marin County opvækst, hvor han delte middage med forfattere som Armistead Maupin, Nic udviklet en metode misbrugsproblemer, der førte til heroinbrug. Ved 22, han var afmagret og roaming de Tenderloin i søgen efter en fix.
...
De seneste uventet: I sidste uge Sheff iværksat en national Bogrundvisning med Nic, nu 25, der 's været ædru i to år og bor i Savannah, Ga De yngre Sheff har sin egen memoir til at fremme, "Tweak: vokser op på Methamphetamines. " Efter far skrev om hans søn 's side i en november 2005 New York Times Magazine artikel, en redaktør fra Simon & Schuster kontaktet Nic, som derefter blev freelancing for online magasin Nerve.This NPR artiklen har en lyd-interview med far og søn og en udvidet uddrag fra faderen 's bog.

søndag den 3. maj 2009

Stue INSPIRATION indretning Bundne Laeder Kaffe, End og Sofa Tabel Indstil

Interiør Design, Home Design, læder sofa, Stue Møbler, inventar og udsmykning, Hjem og Have, Living Room Kombinerer, Living Room Design, Minimalis Stue, Modern Living Room, moderigtigt Stue, House Design, Contemporary udsmykning Stue

Behovet for at jazz op din dagligstue? Åh, vi har en tabel, der for dig. De tre tabeller i dette sæt er dækket i agglomererede læder med hvid syning til at give dem en for en slags look. Tilføj glas tabletops, og du har tre virkelig spektakulære tabeller. Dette sæt leveres med et sofabord, den ene ende bord og en sofa bordet. Den sofabord foranstaltninger 48 x 24 x 19 inches høj, udgangen tabellen er 24 x 24 x 25 inches høj, og sofa bord er 48 x 16 x 29 inches høj
Læs info

mandag den 27. april 2009

Ændring Racemaessig Dynamics af War on Drugs

Ændring Racemæssig Dynamics af krigen mod narkotika. Den Sentencing Project har netop udgivet en rapport (pdf) konstatering af, at for første gang i 20 år er antallet af sorte amerikanere i staten fængsel for narkotika-handel er faldet. Mellem 1999 og 2005 er antallet af White narkotikalovovertrædere på statens fængsler steg omkring 43 procent, mens antallet af Black lovovertrædere faldet med 22 procent. En årsag kan være en stigning i brugen af narkotika retter, som er lokalt administrerede programmer, der Omstilling lovovertrædere i behandling snarere end indespærring. Den Sentencing Project har en nylig rapport (pdf) på dette område.

onsdag den 15. april 2009

Nye vaerktoejer fra Home Depot


Jeg har fået nogle rigtig gode professionelle værktøjer fra Home Depot ved ekstremt gode priser. De synes at have "tilbud " på regelmæssig basis. Som jeg nævnte, jeg fik min Milwaukee 14,4 Batteri drives bore (herunder lommelygte, ekstra batteri, og sagen) for kun $ 99. Så jeg fik min Ridgid 18 V tunge 1 / 2 "Hammer Drill (som omfattede 18 V tilbagegående oplevede, og ekstra batteri) for kun $ 139. Denne ene regelmæssigt omkring $ 290.

Jeg har altid finde disse "Speciel " i hovedsagen sideskib. Du er nødt til at holde dine øjne åbne skønt. De er generelt hurtigt tog op, og når gået de er væk. Med Ridgid bore de var ude på 1. butik, jeg hurtigt gik til en anden butik for at få en (at gemme var ned til de sidste 2). Jeg ønsker nu, at jeg havde købt en mere for at give min søn som en fødselsdagsgave.

Og nu: Jeg har været der ønsker en 4-1/2 "vinkelslibere for ca 2 år. Jeg vil regelmæssigt besøge Home Depot leder efter en " særlige "på denne post. Nå, den anden dag var jeg i butikken og LO & beskue, de havde en særlig om Makita 4-1/2 "vinkelslibere, hvor du fik to af dem til prisen for en. Så jeg endte med 2 for et tilskud i alt $ 71,00, hvilket gør dem $ 36 hver. Det betyder, jeg har en til at give væk som en fødselsdagsgave til en af mine sønner! Der er tale om professionel kvalitet Kværne (tungere pligt, højere amp, højere rpm, etc). De omfattede også en formaling hjulet. Du kan også få opskæring hjul (for beton eller metal), og en mere kostbar diamant klinge for alvorlige opskæring. Findelingen / stripping børster & sandspredning diske er også tilgængelige.

Anyway, det er et værktøj, jeg har lejlighedsvis har behov for, men kunne gøre undvære indtil en "stjæle en håndtere " dukkede op. Du er nødt til at skelne mellem behov vs ønsker og har den nødvendige tålmodighed til at opfylde behovene. Som jeg bliver ældre, jeg befinder mig oftere at spørge mig selv, "jeg har virkelig brug for dette? " Dette gælder ikke kun materielle ting.

lørdag den 11. april 2009

Planter i potter


Takket være den regn vi får, min formiddags planer er blevet aflyst. I dag skulle den første flerårige division workshop i min have. Mit marsvin ville have været kollegerne i min Nathan Hale Garden klub.

Så nu er jeg med tiden på mine hænder, men ikke det bedste vejr til havearbejde. Har jeg stadig slip på at slicker og komme derud?

Som jeg sidder her og stall, jeg søger gennem tidligere fotos og finde mig selv lusting over planter i potter. Åbningen foto her viser nogle planter jeg havde pottet op for sidste år blomst salg.

Dette foto (darn det, er det sidelæns!) Viser masser af sjov lille sempervivum jeg havde pottet op sidste forår. Jeg har allerede pottet op flere dusin i år, men de har brug for en anden uge eller to, før de begynder at plumpe op.

Nyligt delte daylilies tager en pæn sættetiden i min mest nyttige haven redskab, en barnlille pool! I'm not kidding dig, dette barnlille pool var godt i $ 10 og har været hjemsted for hundreder af pottet planter er nødt til at tage en dejlig afslappende sættetiden. Dette år vil jeg helt sikkert købe en ny.

Tip, skal du ikke købe den største størrelsessorteret barnlille puljen, medmindre du ønsker at kaste sig ud i det for at nå de planter i midten.

Når barnlille pool er fuld, jeg vil bruge næsten enhver container, der indeholder vand. Her er nyligt delte Epimediums tager et dejligt bad. Det er min erfaring, at nyligt delte planter igen tør jord. Ved at holde dem i en beholder med et par inches vand i bunden, synes de at bosætte sig i og root meget hurtigere.

Selvfølgelig er der også spænding i nye potter af planter til at erstatte de inddelinger, jeg har gravet op af jorden :-) Disse nyankomne ventede på min breezeway sidste forår. Jeg tage billeder af hver pot med det tilsvarende tag, så jeg kan føre en fortegnelse over de stauder, som jeg sætter på min have.

Kig nøje og vil du se at Calie-the-wonderdoodle har snuck i billedet. Hun mener jeg ikke se hende der. For en 70 pund hund hun er gjort et godt stykke arbejde med at skjule her! Da jeg arbejder i haven hun vil snige sig op på mig og stjæle værktøjer, der er i min baglomme, eller blot fastsætte så tæt som muligt på mig, som jeg arbejder i et område.

Ok, nu efter en hurtig post på Melanie's stauder I'll get pakkede op og gå ud og få mudret.

torsdag den 2. april 2009

mandag den 16. marts 2009

" Fordi matematik er virkelig kompliceret folk formoder det m� v�re rigtigt. "

De er kendt som � � �quants� �, fordi de gør kvantitative finansiering. Forført af en vision om matematiske elegance bag nogle af de messiest menneskelige aktiviteter, de anvender færdigheder, de en gang håbet at bruge til at untangle streng teori eller nervesystemet til at tjene penge. " de forsøgte at Outsmart Wall Street ." [spoiler inde]
De mislykkedes .

mandag den 9. marts 2009

revision (fra Moving Pictures )

Waterloo (South London)

Nogle af de
ventiler arbejder
hårdere. End. De bør.
Hold år heste. Kvikke op. Han læner sig
nærmere toying med hans klip.
de sexless
liv barndom jeg har brug for
at gå og gøre noget
nerdy. Hælder til
de harsk. Sukker
pakker square unstained
tabellen træ. Ren. Protestantiske.
Chokeren cherry. IA � � m flytter
væk fra toiletter.

tirsdag den 3. marts 2009

de yngste For�ldre

De yngste forældre med Jocelyn Lee.
Den række af fotografier, der omfatter de yngste Forældre er sikkert for arbejde. Nogle andre dele af hjemmesiden indeholder nogle nøgenhed.

mandag den 16. februar 2009

onsdag den 4. februar 2009

Er hjemme uddannelse har brug for regulering ?

" nr.: Der er masser af fordomme omkring hjemmet uddannelse, hovedsagelig p?rund til en mangel p?orst?se. De fleste mennesker i de lokale myndigheder, der har ansvaret for folkevalgte hjem uddannelse er ex-l?re eller velf? officerer. De har ingen personlige erfaringer med hjem uddannelse. Mange er fuldst?ig imod den id?"

Ann Newstead, talskvinde, Uddannelse Ellers og indre p?gog

L?mere ...

onsdag den 28. januar 2009

lørdag den 17. januar 2009

Foodscapes

Amazing Food art af Carl Warner Min mening var at g?il disse steder, som jeg pressede min kartoffelmos rundt p?in tallerken med min gaffel som et barn.

torsdag den 15. januar 2009

Souvenirs fra Nederlandene


De er væk nu (heldigvis), men dagen efter, at vi er vendt tilbage fra Europa min arm og hånd fulgt op og vendte rød og varm. Bare for sjov Jeg tog huden temperatur af hævelser og fundet dem for at være ti grader varmere end den omgivende hud. Og de itched gerne vanvittigt! Jeg fandt nogle Benadryl og anvendes hydrocortison og benzocain til områder for de næste par dage.

Hvad var det? Nå, der var bestemt myg aplenty der, og jeg havde en række andre bider på mine ben (som du stadig kan se i dag - jeg håber, at de forsvinder eller andet), men mærkeligt, hvis jeg itched de hævede områder , den hævelse og rødme spredes. Jeg vil sandsynligvis aldrig vide nøjagtigt, hvad det var. De hævelse gik væk i 48 timer, men de områder, der stadig er lidt rød i dag. Hvis du går til Holland, sætter nogle anti-kløe fløde!

fredag den 2. januar 2009

patentadvokat værker på produktet

Den Seattle Times rapporteret:

Salg [af CankerMelts] er gået så godt, at (Jeff] Haley, der sank $ 700.000 af sine egne penge ind i start, pensioneret i 2006 fra Bellevue advokatfirma han medstifter og har rejst $ 1 million fra investorer. I de næste to måneder, han håber på at kunne rejse et andet $ 1,5 millioner for OraHealth, hans nye selskab, som har syv andre medarbejdere og en fabrik i Factoria.

Fremtidige planer:

Hans planer er større. Han ønsker at sælge OraHealth da indtægterne nå $ 50 millioner til $ 100 millioner, som han håber vil være i de næste tre til fem år. I 2008, salg fra CankerMelts var under $ 1 million, men de er i rivende udvikling og vil blive udvidet i indeværende år XyliMelt salg.

torsdag den 1. januar 2009

Daniker er får en Speed Racer Billet

 Daniker
� Daniker Patrick gav hende autograf til Scottsdale, AZ, politiet om Dec 9, i henhold til Indy Star og andre.

Desværre var det på en fremskyndelse billet. Danica angiveligt havde hendes guld 2007 Mercedes rullende ved 54 km/h på en 35 mph zone.

I januar 2008 blev hun Bah-Husted for at gøre 57 i en 40. Ingen ord, hvis den anden billet på et år betyder Danica er nødt til at gå til køreskole. Hvis ja, Vers vil sandsynligvis gennemføre det LIVE.